Primul parc de distracții se va redeschide pe 11 mai

NewMoney 06/05/2020 | 12:37 Fapt Divers
Primul parc de distracții se va redeschide pe 11 mai

Reprezentanţii companiei Shanghai Disney Resort au anunţat că parcul tematic Shanghai Disneyland se va redeschide pentru public începând din data de 11 mai, informează Xinhua.

Vestea vine după redeschiderea Disneytown, a Wishing Star Park şi a hotelului Shanghai Disneyland la începutul lunii martie, după ce Shanghai Disney Resort anunţase închiderea temporară a acestora la sfârşitul lunii ianuarie din cauza epidemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

În timpul fazei iniţiale de redeschidere, parcul va institui noi măsuri şi proceduri, printre care deschiderea pentru un număr limitat de vizitatori, necesitatea achiziţionării de bilete în avans, respectarea măsurilor de distanţare socială la cozi, în restaurante, vehicule şi în interiorul atracţiilor parcului, dar şi implementarea unor măsuri sporite de igienizare şi dezinfectare.

Vânzările de bilete vor fi disponibile prin intermediul canalelor online oficiale ale Shanghai Disney Resort şi ale partenerilor turistici oficiali ai acestuia începând din data de 8 mai, în fiecare zi fiind pus la dispoziţia vizitatorilor un număr limitat de bilete.

Pe 11 mai, majoritatea atracţiilor, magazinelor, restaurantelor şi show-urilor din parc se vor redeschide la o capacitate limitată, în timp ce alte atracţii, cum ar fi zonele de joacă pentru copii, vor rămâne închise.