Primele informații oficiale și fotografii ale noului Duster

Emil Popescu 30/08/2017 | 13:30 Ştiri
Primele informații oficiale și fotografii ale noului Duster

Dacia a anunțat, miercuri, primele informații privind noul Duster, un model pe care îl va prezenta în premieră mondială la 12 septembrie, la salonul auto de la Frankfurt.

Exteriorul noului Duster este complet nou, iar modificările aduse fac ca mașina să arate mai mare și mai sobră.

Principalele schimbări sunt la faruri. Acestea includ și lumini de zi LED și au o formă apropiată de cea de pe Logan și Sandero, iar luminile din spatele mașinii au o formă complet nouă, rectangulară. Altă modificare vizează jantele, constructorul optând pentru varianta din aliaj de 17 inch.

Dacia a făcut publice și primele fotografii oficiale cu noul model, dar nu și cu interiorul acestuia, de asemenea complet schimbat față de prima generație, vândută în peste un milion de exemplare.

Producătorul nu a furnizat încă date privind motorizările și prețurile celei de-a doua generații a primului SUV din istoria mărcii.

Duster este cel mai important produs din gama Dacia, asigurând peste 60% din producția uzinei de la Mioveni, și cel mai scump.


Sursa foto: Dacia

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.