Prime Kapital livrează Marmura Residence, primul său proiect rezidențial

Andrei Dumitru 11/08/2022 | 12:50 Ştiri
Prime Kapital livrează Marmura Residence, primul său proiect rezidențial

Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator real estate integrat, a finalizat procesul de recepție pentru primele 4 din totalul de 5 clădiri de apartamente ale Marmura Residence, un proiect rezidențial de regenerare urbană în zona de nord a capitalei, dezvoltat în urma unei investiții de 47,8 milioane de euro (conform ultimelor informații publice din martie 2022).

Acesta este un moment important pentru noi și clienții noștri. Suntem extrem de mândri de calitatea pe care am obținut-o, dar și de faptul că ne-am ținut promisiunea de a construi un proiect frumos, ce are la bază conceptul de comunitate integrată. Marmura Residence are acum toate ingredientele pentru a înflori, cu cea de-a doua fază de amenajare peisagistică în curs de implementare, mutarea primilor locatari și cu un procent de peste 80% din proiect deja vândut”, a spus Maggie Kitshoff, Partener Office și Rezidențial la Prime Kapital.

Marmura Residence este întins pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați și cuprinde 458 de apartamente – studiouri duble și de tip loft, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex pe două niveluri – și șase spații pretabile pentru birouri. Recepția pentru ultima clădire din cadrul ansamblului rezidențial, aflată în faza finală de construire, este programată pentru trimestrul trei al acestui an.

Am avut multe provocări pe care am fost nevoiți să le depășim – incertitudinile provocate de pandemie și acum, incertitudinea cauzată de războiul din Ucraina, dar ca dezvoltator experimentat, cu o bază solidă de finanțare și o echipă puternică, am continuat să investim, și astăzi suntem în postura de a livra proiectul de calitate pe care ni l-am propus, spre beneficiul clienților noștri”, a adăugat Maggie Kitshoff.

Marmura Residence este situat la o distanță de 20 de metri de stația de metrou Jiului, aproape de noul pol de birouri de pe Bulevardul Expoziției și de zona Pipera și beneficiază de deschidere largă la Bulevardul Bucureștii Noi. Dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată, proiectul cuprinde spații verzi și terase generoase, 1.700 metri pătrați de spații de retail, servicii și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.

Cei care doresc să achiziționeze un apartament în cadrul Marmura Residence beneficiază și de servicii gratuite de evaluare a apartamentului, oferite de Prime Link, broker de credite din cadrul grupului dezvoltatorului care asistă clienții să primească cele mai competitive oferte pentru credite imobiliare din piață. Prime Kapital oferă, de asemenea, acces la FlexAssist, un program de tip „help-to-buy”, ce oferă soluții flexibile clienților ce doresc să achiziționeze o casă.