Prima clădire a birourilor AFI Tech Park a ajuns la un grad de ocupare de 40%

Andreea Neferu 12/06/2018 | 17:37 Ştiri
Prima clădire a birourilor AFI Tech Park a ajuns la un grad de ocupare de 40%

Prima clădire a parcului de birouri AFI Tech Park, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe în apropierea hotelului  JW Marriott și a Palatului Parlamentului din București, a ajuns la un grad de ocupare de 40%, printre cei mai noi chiriași ai proiectului numărându-se producătorul de materiale de construcții Knauf și distribuitorul de echipamente şi sisteme profesionale pentru construcţii Hilti.

Prima clădire a proiectului de birouri va avea 20.000 de metri pătrați închiriabili și urmează să fie inaugurată în următoarea perioadă. Printre ceilalți chiriași ai imobilului se numără World Class, rețeaua 1 Minute, grupul Game World, cu activități în organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice. Investiția în prima etapă a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.

AFI Tech Park va avea o suprafață totală închiriabilă de 56.000 de metri pătrați și cuprinde două clădiri de birouri cu P+8 și un turn de birouri de 14 etaje.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.