Pregăteşte PNL un candidat surpriză la alegerile pentru Primăria Capitalei?

Elena Marinescu 25/11/2022 | 18:29 Ştiri
Pregăteşte PNL un candidat surpriză la alegerile pentru Primăria Capitalei?

Conducerea centrală a PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentu funcţia de primar al Capitalei, declară surse liberale pentru News.ro.

Potrivit sondajului INSCOP comandat de PNL, Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Pe primul loc se află fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cu 34% intenţie de vot. Potrivit sondajului PNL, pe locul doi este plasat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor.

Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%.

În afară de Ciprian Ciucu şi Ilie Bolojan, printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu. Un sondaj similar a fost făcut şi la Iaşi, datele fiind prezentate la sfârşitul săptămânii trecute de către preşedintele PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.