Praktiker România redeschide al 8-lea magazin remodelat

Gabriel Bucur 12/05/2017 | 15:50 Ştiri
Praktiker România redeschide al 8-lea magazin remodelat

Reţeaua de magazine Praktiker România a anunțat redeschiderea celui de-al 8-lea magazin remodelat – unitatea din Constanţa.

Investiţia în remodelarea magazinului a fost de aproximativ 600.000 de euro. Redeschiderea face parte din strategia de business a retailerului de bricolaj, ce implică modernizarea celor 27 de magazine Praktiker din ţară.

„Magazinul nostru din Constanţa performează foarte bine şi acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să îl includ pe lista primelor 10 magazine modernizate din reţeaua Praktiker. Mai mult decât atât, este şi magazinul pe care l-am achiziţionat recent, prin finanţare CEC Bank, cum este şi cazul magazinului din Ploieşti, modernizat şi redeschis în luna martie. Procesul de modernizare a unităţilor noastre de vânzare este unul complex şi de durată, dar îmi doresc să continui în această direcţie şi să investesc în toate magazinele Praktiker din România. Obiectivul pentru finalul de an este să ajungem la un număr de 20 de magazine Praktiker modernizate şi redeschise.”, a spus Omer Susli, proprietarul Praktiker România.

Ca în cazul tuturor magazinelor Praktiker din România modernizate, şi pentru cel din Constanţa s-au urmărit câteva obiective: introducerea unor game noi de produse, un concept nou de semnalistică, o nouă strategie de merchandising și informaţii locale de vânzare.

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de Do It Yourself, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară.

 


FOTO: Praktiker

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.