Praktiker România a redeschis alte trei magazine modernizate: Târgu Mureş, Satu Mare şi Braşov

Cristina Dobreanu 14/06/2017 | 11:16 Ştiri
Praktiker România a redeschis alte trei magazine modernizate: Târgu Mureş, Satu Mare şi Braşov

Retailerul de bricolaj Praktiker România a redeschis alte trei magazine incluse în programul său de modernizare: Târgu Mureş, Satu Mare şi Braşov. Investiţia în fiecare unitate de vânzare s-a ridicat la aproximativ 600.000 euro.

Astfel rețeaua Praktiker a ajuns la un număr de 11 magazine modernizate.

„Odată cu aceste trei redeschideri, încheiem prima etapă a modernizărilor de anul acesta, urmând să reluăm lucrările din toamnă pentru ca, până la finalul anului 2017, să ajungem la 20 de magazine remodelate şi redeschise.”, a spus Omer Susli, proprietarul Praktiker România.

Citiți și: Șeful Praktiker: „Nu este greu să devii din nou numărul unu. Ținta noastră este să ajungem cum eram pe vremuri”

Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.


FOTO: Praktiker

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.