Poți avea încredere în furnizorii de Blackjack Online? (P)

NewMoney 18/01/2023 | 16:58 Ştiri
Poți avea încredere în furnizorii de Blackjack Online? (P)

La ora actuală, în România există câteva zeci de cazinouri online licențiate. Acest lucru înseamnă că funcționează în perfectă legalitate și sunt de încredere.

Peste tot în lume, numărul platformelor de jocuri de noroc online licențiate este uriaș. Îți poți da seama de amploarea acestei industrii doar raportându-te la faptul că dimensiunea pieței globale a gamblingului online a fost evaluată la 57,54 miliarde dolari în 2021 și este de așteptat să se extindă la o rată de creștere anuală compusă de 11,7% din 2022 până în 2030.

Ca urmare a existenței acestui număr enorm de cazinouri online apar și întrebări precum: “Trișează cazinourile online?”, “Jocurile sunt aranjate?”, “Se merită să joc Blackjack Online sau e trucat?” etc. Pe scurt, răspunsul la aceste întrebări este “Nu”. Niciun casino online licențiat nu își permite să își păcălească clienții pentru că acest lucru ar duce la pierderea licenței de funcționare și, implicit, a închiderii afacerii. Și niciun proprietar de business nu își dorește să își piardă afacerea.

Totuși, dacă nu ești atent, este posibil să pici în plasa cazinourilor fantomă care funcționează în afara legii și îți promit câștiguri și oferte atractive. Pentru a evita situații neplăcute este bine să verifici în amănunt site-ul pe care vrei să joci.

Sunt cazinourile online o păcăleală?

În general, cazinourile online nu sunt o păcăleală atâta timp cât alegi site-uri de renume, care sunt complet licențiate și reglementate. Dacă un cazinou deține o licență de reglementare, este improbabil ca ei să-și fraudeze jocurile și să-și pună în pericol licența.

Pentru a fi sigur că ai de-a face cu un cazinou onest, verifică în partea de jos a paginii principale secțiunea referitoare la licență. Absolut toate platformele de gambling care sunt în regulă din punct de vedere legal își afișează numărul licenței, valabilitatea și numele instituției de stat care a emis acel document. Dacă nu vezi așa ceva, atunci este foarte posibil să fi intrat pe un site dubios, nelicențiat, de la care să te aștepți la ce e mai rău.

Mulți oameni (de multe ori cei care nu au mai jucat până acum) cred că cazinourile online sunt fraudate. Prin extensie, ei cred și că Blackjack-ul online este manipulat. Citește mai departe pentru a observa care sunt diferențele dintre un cazinou cu reputație bună și unul lipsit de onestitate.

Verifică site-ul dacă ai suspiciuni

Cea mai bună metodă pentru a-ți elimina orice suspiciune legată de un cazinou online este să faci puțină cercetare cu privire la acel site de jocuri de noroc. Dacă vei găsi un site renumit și onest, poți fi sigur că Blackjack-ul și celelalte jocuri din ofertă nu sunt trucate.

Cu toate acestea, din moment ce toată lumea știe că există și cazinouri necinstite, iată câteva dintre lucrurile la care trebuie să fii atent:

Licența – după cum ai aflat anterior, existența licenței este cel mai important aspect legat de un cazinou. Știi deja unde să te uiți pentru a te informa cu privire la licență. De asemenea, poți face click pe certificatul de licență pentru a te asigura că licența este actualizată și nu a expirat sau a fost anulată.

Recenziile jucătorilor și forumurile – sunt o modalitate excelentă de verificare dacă un cazinou este sau nu cinstit. Dacă un cazinou este necinstit, există șanse mari ca cineva să fi scris o recenzie despre el sau să fi discutat pe un forum.

Securitatea site-ului – un cazinou de încredere folosește o tehnologie de criptare, cum ar fi SSL, care protejează informațiile personale ale utilizatorilor. Dacă un cazinou nu are criptare, există toate șansele să nu fie onest.

Asistență și relații cu clienții – majoritatea, dacă nu toate cazinourile au cel puțin o opțiune de asistență. Cele mai des întâlnite sunt chatul live și e-mailul, dar multe au și un număr de telefon.

Metodele de plată – verifică procesul de retragere a câștigurilor, ce metode oferă și cât timp durează. Dacă ceva îți pare suspect evită acel cazinou.

De ce cred unii oameni că Blackjack-ul este trucat?

Această idee falsă despre aranjarea jocului Blackjack a început să se răspândească odată cu dezvoltarea cazinourilor online. Scepticismul rezultă din imposibilitatea de a avea acea vizibilitate asupra jocului pe care o ai într-un cazinou fizic.

De asemenea, ca urmare a existenței unui software pe baza căruia funcționează Blacjack-ul online, unii jucători cred că jocul poate fi programat să te înșele.

Majoritatea jucătorilor au așteptări nerealiste cu privire la Blackjack. Ca orice alt joc de cazinou, nu poți câștiga tot timpul, iar cazinoul are mereu avantajul casei. Jucătorii care susțin adesea că Blackjack-ul online este fraudat sunt cei care nu au câștigat.

Pentru că Blackjack-ul este un joc volatil vor fi momente în care pierzi și poți pierde de multe ori. Vor fi și momente în care câștigi câștigi mult. Lucrurile funcționează în ambele sensuri, dar din cauza existenței avantajului casei înseamnă că probabil vei pierde mai mult decât vei câștiga.

Nu există niciun șoc în această afirmație dacă ești un jucător de cazinou experimentat. Știi că se aplică tuturor jocurilor de noroc.

Blackjack-ul online este aranjat?

După cum ai citit mai sus, știi deja că nu este trucat. Dar cum poți spune dacă Blackjack-ul online este corect? Este simplu: verifici toate elementele enumerate anterior cu privire la onestitatea cazinourilor. Corectitudinea cazinoului merge mână în mână cu corectitudinea jocului.

Unii jucători se întreabă dacă există vreo modalitate de a afla dacă Blackjack-ul live online este aranjat. Ei bine, nici acesta nu este trucat.

Cu câțiva ani în urmă a existat un scandal referitor la un joc Blackjack trucat, dar s-a dovedit că nu era de vină dealerul așa cum s-a crezut inițial ci a fost o eroare a furnizorului de software. Astfel de scăpări apar însă foarte rar și nu sunt intenționate ci pur și simplu este vorba despre o eroare a echipei de programatori și testeri care face softul pentru joc.

Concluzie

Ceea ce trebuie să reții este că toate cazinourile trebuie să-și respecte licența, altfel riscă să fie anulată și să-și piardă afacerea. Din acest motiv, cazinourile vor oferi un joc corect, iar șansele de a juca la un cazinou necinstit în ceea ce privește jocurile sunt reduse.