Planul lui Paul Pop a reușit: proiectul ROTTCO Synergy și-a găsit primii clienți

Carol Dan 18/01/2017 | 12:58 Ştiri
Planul lui Paul Pop a reușit: proiectul ROTTCO Synergy și-a găsit primii clienți

 

Traderul de produse petroliere ROTTCO Synergy a făcut primele vânzări de carburanți printr-un sistem de carduri comparabil cu cel al marilor rețele de distribuție a benzinei și motorinei. Primii utilizatori ai acestui card sunt flotele de camioane.

ROTTCO Synergy este un proiect dezvoltat de proprietarul ROTTCO, Paul Pop, prin care urmărește crearea unei rețele de distribuție a carburanților formată din benzinari independenți. Practic, proprietarii independenți de benzinării intră într-o asociere controlată de ROTTCO, iar traderul de produse petroliere le pune în contact cu flotele auto.

„Sistemul oferă proprietarilor de stații din rețea optiunea să gestioneze livrarile și să ofere flotelor și opțiunea de a alimenta și în restul rețelei, fără ca aceasta să afecteze negativ vânzările curente ale stației proprii„ spune Paul Pop, directorul general al ROTTCO Consult.

ROTTCO Consult a fost înființată în anul 2007, având ca obiect de activitate distribuția en-gros de produse petroliere. Compania a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 453 de milioane de lei (aproape 100 de milioane de euro).

 

FOTO: ROTTCO

Carol Dan și-a început munca în presă în 2005, în Bistrița. După nouă ani în agenția de presă Mediafax, a trecut la cotidianul Ziarul Financiar și apoi la site-ul wall-street.ro. În septembrie 2016 s-a alăturat redacției New Money. Scrie pe domeniile energie și industrie.