Philip Morris și Fitbit se mută în birourile din Piața Victoriei ale dezvoltatorului NEPI Rockcastle

NewMoney 28/07/2017 | 11:37 Ştiri
Philip Morris și Fitbit se mută în birourile din Piața Victoriei ale dezvoltatorului NEPI Rockcastle

Dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle, format recent printr-un proces de fuziune, a finalizat proiectul de birouri Aviatorilor 8, situat în apropierea Palatului  Victoria din București. Printre chiriașii proiectului ridicat în urma unei investiții de 37 de milioane de euro se numără General Electric, Fitbit și Philip Morris.

Proiectul Aviatorilor 8 are o suprafață închiriabilă totală de 7.700 de metri pătrați și a fost construit în jurul Vilei Oromolu (ridicată în 1927 pentru guvernatorul Băncii Naționale din perioada 1922-1926, Mihai Oromolu), care a fost restaurată, cei de la NEPI Rockcastle alăturând acesteia și o clădire nouă de birouri cu patru niveluri. Arhitectul proiectului a fost Dorin Ștefan.

În cadrul imobilului nou vor funcționa și restaurantele Osteria Gioia și Japanos, cofetăria French Revolution, cafenelele Doncafe și Manufaktura, respectiv clinica dentară Ava Smile Clinique.

În toamna acestui an, toate spațiile din Aviatorilor 8 ar urma să fie ocupate și funcționale, spun reprezentanții  NEPI Rockcastle.

„Pentru că scopul nostru este să transformăm România într-un hub cheie pentru General Electric în Europa Centrala și de Est, intenționăm să angajăm aproximativ 100 de specialiști IT de top în anul următor, pentru a completa astfel forța existentă de lucru, care numără în prezent 150 de angajați”, a declarat Silviu Cretean, senior services director al GE’s global delivery center din București.

Din portofoliul românesc al companiei NEPI Rockcastle fac parte centrele comerciale Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi altele. NEPI Rockcastle deţine în România şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.


Sursă foto: NEPI Rockcastle