Philip Morris deschide la Cluj primul magazin din țară cu dispozitive pentru fumatul fără fum

Gabriel Bucur 30/05/2017 | 18:28 Ştiri
Philip Morris deschide la Cluj primul magazin din țară cu dispozitive pentru fumatul fără fum

Philip Morris Trading deschide la Cluj, în incinta Platinia Mall Cluj, primul spaţiu IQOS din România, unde se vor comercializa produse și accesorii de acest tip.

Lansat în Japonia în anul 2015 și pe piaţa din România la sfârșitul aceluiaşi an, IQOS este un dispozitiv electronic care se utilizează împreună cu Heets (produse de tutun), din care rezultă fumatul fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros, spun reprezentanții Philip Morris.

Amenajat pe o suprafaţă de peste 70 de metri pătraţi, IQOS Store va îmbina zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice şi accesoriile IQOS, dar şi produsele din tutun – Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge.

Brandul IQOS aduce un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii.

„IQOS Store Cluj este dovada fizică a angajamentului Philip Morris International de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi a viziunii companiei pentru un viitor fără fum. (…) Această lansare este însă prima dintr-o serie de spaţii IQOS ce vor fi deschise în perioada următoare în marile oraşe din România” , afirmă Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.

 


FOTO: IQOS

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.