Penny Market deschide un nou magazin în București

Andrei Dumitru 21/08/2019 | 15:34 Ştiri
Penny Market deschide un nou magazin în București

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în București. Astfel, rețeaua ajunge la 242 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY Market din București de pe Șoseaua Pantelimon, Nr. 46, are un spațiu de vânzare de 814 m2 și o echipă de 14 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 21:00, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin dispune și de un număr de 63 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat. Magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, susține compania.