PeliFilip a asistat Digi în procesul de contractare a unui credit de 200 de milioane de euro

NewMoney 16/10/2017 | 17:05 Ştiri
PeliFilip a asistat Digi în procesul de contractare a unui credit de 200 de milioane de euro

Casa de avocatură PeliFilip a acordat asistență companiei Digi Communications și filialei acesteia din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft., în procesul de contractare a două facilități de credit pe termen scurt în valoare de 200 milioane de euro.

Una dintre facilităţi, în valoare de 140 milioane euro, va fi utilizată în vederea finanţării achiziţiei de către Digi HU a unui pachet de acțiuni ce reprezintă 99,998395% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., conform contractului de vânzare-cumpărare încheiat la data de 21 iulie 2017 cu societățile Ilford Holding Kft. și Invitel Technocom Tavkozlesi Kft., acționând în calitate de vânzători.

Cealaltă facilitate, în valoare de 60 milioane de euro, va fi utilizată de către Digi în scopuri generale corporative. Împrumutul are o maturitate de 12 luni, cu posibilitate de extindere pentru o perioadă suplimentară de până la 12 luni.

„Digi este un client important pentru PeliFilip (…). Acest proiect a fost o continuare naturală a proiectului în care am asistat echipa Digi în legătură cu achiziția din Ungaria – mai întâi ne-am asigurat că avem ce cumpăra, acum asigurăm și finanțarea pe termen scurt”, a declarat Alexandru Bîrsan (foto), partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip care a asistat Digi în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip, alături de Mirona Apostu, avocat senior, și de Andreea Banică, avocat colaborator.


Sursă foto: PeliFilip