PeliFilip a asistat Digi (RCS&RDS) în listarea pe bursă

NewMoney 28/04/2017 | 13:16 Ştiri
PeliFilip a asistat Digi (RCS&RDS) în listarea pe bursă

Societatea de avocatură PeliFilip a acordat consultanță juridică societății Digi Communications N.V. („DIGI”), acționarul majoritar al RCS & RDS S.A., cu privire la oferta publică de 21,74 de milioane de acțiuni și admiterea acțiunilor oferite la tranzacționare pe Piața Reglementată la Vedere a Bursei de Valori București, Categoria Internațional.

„Este proiectul de care sunt cel mai mândru din cariera mea. DIGI este un client special pentru noi, lucrăm împreună de 10 ani și întotdeauna au fost pentru noi (și pentru mine, ca individ) un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multă muncă, talent și aplecare spre client. Mă bucur că începând de acum și alții pot să beneficieze de rezultatele lor și să fie parte din povestea lor”, a declarat Alexandru Bîrsan (foto), partener PeliFilip.

Citiți și: Cea mai mare listare a unei companii antreprenoriale din România: Digi (RCS&RDS), evaluată la 1,2 miliarde de euro

Digi Communications, compania mamă a RCS&RDS, liderul pieței locale de televiziune și internet fix, a publicat prospectul de emisiune pentru listarea la Bursa de Valori București, programată să aibă loc în data de 16 mai. Conform informațiilor din prospect, care plasează prețul de ofertă între 38 și 56 de lei pe acțiune, valoarea de piață a RCS&RDS s-ar situa între 780 de milioane de euro și 1,2 miliarde de euro.

Compania va pune în vânzare 21,74 de milioane de acțiuni, din care 85% pe tranșa investitorilor instituționali și restul de 15% pe zona de investitori de retail. Oferta se va desfășura în perioada 28 aprilie – 10 mai 2017, preconizându-se că acțiunile DIGI vor fi admise la tranzacționare în jurul datei de 16 mai 2017.

Casa de avocatură internațională Freshfields Bruckhaus Deringer LLP a acordat asistență juridică emitentului cu privire la legile din jurisdicțiile S.U.A., Marea Britanie și Olanda.

 

 


FOTO: PeliFilip