PayPoint a închiriat 1.300 de metri pătrați în clădirea de birouri Charles de Gaulle Plaza

Andreea Neferu 16/03/2017 | 19:49 Ştiri
PayPoint a închiriat 1.300 de metri pătrați în clădirea de birouri Charles de Gaulle Plaza

Operatorul de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail PayPoint România a închiriat un spațiu de 1.300 mp la etajul 8 al clădirii Charles de Gaulle Plaza din zona Aviatorilor din Capitală.

“Odată cu dezvoltarea afacerii şi, implicit, a echipei PayPoint, a devenit tot mai important să reunim toate operațiunile în cadrul aceluiaşi sediu”, a declarat Elvira Dumitru, HR Director în cadrul PayPoint.

Procesul de analiză și închiriere a fost asistat de compania de consultanță Griffes, sub coordonarea Andreei Păun.

PayPoint avea deja sediul principal de peste opt ani în cadrul Charles de Gaulle Plaza, însă avea birouri și în clădirea Romană Offices din Capitală. Odată cu închirierea noului spațiu, echipele companiei vor fi reunite în Charles de Gaulle Plaza.  

Charles de Gaulle Plaza, clădire controlată de grupul german GLL, are 23.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă. Printre ceilalți chiriași ai clădirii se numără CRH România, Christian Tour sau Regina Maria. Multă vreme, clădirea a găzduit birourile Vodafone, companie care și-a mutat operațiunile anul trecut în Globalworth Tower din zona Aurel Vlaicu a Capitalei.   


Sursă foto: Mediafax Foto 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.