(P) Viessmann îți oferă soluții sigure la cele mai comune probleme ale vieții de zi cu zi

NewMoney 25/10/2021 | 14:54 Fapt Divers
(P) Viessmann îți oferă soluții sigure la cele mai comune probleme ale vieții de zi cu zi

Viessmann este o companie cunoscută în întrega lume pentru produsele sale de o calitate excepțională. Portofoliul Viessmann include o gamă foarte variată de sisteme de încălzire, sisteme de refrigerare și sisteme industriale.

Povestea companiei Viessmann a început în anul 1917 și continuă și în ziua de azi, adăugând an de an câte un nou capitol de succes.

Așa cum este și de așteptat pentru o companie cu o istorie mai lungă de 100 de ani, pentru Viessmann, lucrurile nu au fost mereu doar lapte și miere, dar în ciuda tuturor dificultăților pe care le-a avut de înfruntat, Viessmann a cunoscut o evoluție frumoasă, ajungând acum să numere 12.750 de membri în întreaga lume.

Iar ceea ce este cel mai spectaculos este faptul că toți acești angajați muncesc pentru Viessmann ca pentru propria familie și în din America până în China sau din Elveția până în Kazahstan, cu toții au același ideal și anume: să creeze lucruri de calitate, care să simplifice viața celor care investesc în ele.

Compania Viessmann îndeplinește obiectivul stabilit de fondatorul său printr-un management remarcabil și prin muncă asiduă, combinată cu talent și creativitate.

Ce presupun mai exact soluțiile Viessmann pentru o viață mai bună?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, Viessmann produce trei tipuri de produse și anume:

  • sisteme de încălzire;
  • sisteme de refrigerare;
  • sisteme industriale.

Catogeria sistemelor de încălzire cuprinde sisteme de încălzire performante, special create pentru clădirile rezidențiale, dar și sisteme pentru clădirile comerciale, cu o putere minimă de 2 kW și maximă de 2.200 kW. Aceste sisteme folosesc pe post de combustibil diferite substanțe, sub formă lichidă, solidă sau gazoasă. Ca să dăm câteva exemple concrete, printre sistemele de încălzire produse de Viessmann se numără: sisteme termice solare și fotovoltaice, sisteme de cogenerare și pompe de căldură.

Legat de sistemele de refrigerare Viessmann amintim de piesele de mobilier special create pentru răcirea alimentelor, dar și de camerele de refrigerare sau congelare, special create pentru agenții economici care comercializează produse ce necesită răcire. Tot din această gamă de produse mai fac parte și diferite sisteme de rafturi, precum și accesorii speciale, menite să simplifice activitatea de refrigerare și păstrare a bunurilor perisabile.

Și în sfârșit, sistemele industriale Viessmann sunt niște sisteme care se remarcă printr-un consum moderat și o eficiență foarte mare comparativ cu sisteme industriale similare produse de alte companii. DIn gama de sisteme industriale fac parte: cazane de abur, cazane recuperatoare, cazane de apă fierbinte, instalații de biomasă și instalații de biogaz.

Cazanele au fost pentru Viessmann încă de la început principalul obiect de activitate, întrucât, chiar și Johann Viessmann, fondatorul companiei, le producea acum un secol. Și este perfect logic dacă avem în vedere faptul că majoritatea locuințelor din Germania, țara mamă a companiei Viessmann, folosește cazane pentru o încălzire economică și eficientă.

Cu timpul, portofoliul Viessmann s-a diversificat considerabil, iar în ziua de azi, pe lângă produsele tradiționale, Viessmann pune un accent deosebit pe fabricarea panourilor fotovoltaice, în ideea de a contribui la regenerarea naturii și clădirea unei lumi mai verzi.

Panourile fotovoltaice Viessmann se remarcă de asemenea și prin prețurile lor foarte convenabile, precum și ușurința cu care pot fi instalate. Pe website-ul oficial Viessmann, toți cumpărătorii, dar și alte persoane interesate de o astfel de investiție, dispun de o documentație completă, prin intermediul căreia se pot familiariza mai rapid cu produsele Viessmann și modul lor de funcționare și utilizare.

De asemenea, pentru ca potențialii clienți să poată face o alegere în cunoștință de cauză, echipa Viessmann este pregătită mereu să ofere indicații și sfaturi pertinente, în legătură cu produsele acestei companii, modul lor de instalare și alte detalii semnificative.

Cu alte cuvinte, Viessmann oferă nu numai produse de top, ci și servicii de înaltă calitate, motiv pentru care își merită reputația de care se bucură din plin în ziua de azi.