(P) Tort Design lansează noua colecție de Torturi Gorgeous

NewMoney 01/03/2017 | 13:31 Ştiri
(P) Tort Design lansează noua colecție de Torturi Gorgeous

Tort Design contribuie la explozia de frumusețe a primăverii prin lansarea noii colecții de Torturi Gorgeous.

Avem pasiunea și ambiția să creăm momente de bucurie pură. În cazul colecției Gorgeous, încântarea începe odată cu deschiderea cutiei și se termină după savurarea ultimei lingurițe de tort.

Pentru iubitorii de ciocolată clasică oferim tortul Chocolate Dream, o fantastică combinație de Mousse-uri de ciocolată alba, neagră și cu lapte.

Amatorii de fistic au în colecția noastră un tort dedicat special lor. Iubitorilor fructelor autohtone le sunt dedicate torturile White Forest și Raspberry Dream, adevărate simfonii de fructe și ciocolată albă.

Pentru cei cărora le plac gusturile exotice am creat tortul Exotic Strawberry, cu căpșuni, pure de Kalamansi și Matcha, precum și tortul Passion, în care Mango și Fructul Pasiunii se contopesc și se completează în mod delicios.

sigla tortdesignCelor mai rafinați clienți, dornici să experimenteze gusturi deosebite, le-am pregătit tortul Rocher cu Giaduija și alune de pădure, tortul Marc de Champagne cu un delicios Mousse din celebra licoare a dragostei, tortul Remy Martin, cu delicioasa savoare a faimosului coniac, precum și torturile Bailey’s și whisky Sensation, cu delicioasele aromele de neuitat ale fantasticelor băuturi tradiționale irlandeze.

Colecția se încheie cu un tort care va duce pe farfuria dumneavoastră una dintre cele mai rafinate compoziții ale acestui început de mileniu: Mousse au Chocolat cu Lavandă, un deliciu greu de descris, nemaivăzut, nemaiauzit, nemaigustat.

Descoperă și tu minunile patiseriei artizanale de lux pe www.tortdesign.ro și pe pagina oficială de Facebook a patiseriei.