(P) Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

NewMoney 16/05/2018 | 15:09 Ştiri
(P) Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

BusinessMark anunță organizarea unei noi ediții a evenimentului Sales and Marketing Conference, ce va avea loc pe 23 mai 2018, la Hotel InterContinental, București. Speakeri de top, români și străini, vor prezenta cele mai noi tendințe în materie de sales & marketing și vor oferi exemple de bune practici din activitatea lor locală și internațională.

Tematica acestei ediții cuprinde o serie de subiecte cheie: Sales și marketing, frații regăsiți ai organizațiilor; Digital sales&marketing pentru o creștere accelerată; Millenials – noii consumatori, noii generatori de modele de sales&marketing; provocările viitorului în departamentele de sales&marketing; Sales Funnels: adaptarea corectă a tacticilor; Integrarea eficientă a interacțiunii în planul de sales&marketing; Branduri energice, rapide, agile și strategiile lor pentru dinamizarea vânzărilor; Crearea unor legături emoționale între branduri și consumatori prin sincronizarea dintre sales și marketing; Impactul inteligenței artificiale asupra business-ului la nivel de sales&marketing; Cunoașterea consumatorilor – personalizarea, factor cheie în sales&marketing; Beneficiile dezvoltării unei culturi bazate pe încredere; Realitatea virtuală și cea augumentată – experiența consumatorilor în era digitală.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

 • RITA MOKBEL – Ph.D. VP Sales, Information and Communications Technology, Fintech, Business Operations and Management, ERICSSON
 • RAISA ZARVĂ – Sales Manager, Head of Nordics and Benelux Inbound Sales, GOOGLE
 • FLORIN ILIE – Managing Director, Head of Financial Markets Corporate Sales for Central & Eastern Europe, ING
 • ADRIANA GRIGORESCU – Commercial Director, ROMPETROL DOWNSTREAM
 • GABRIEL PAVEL – Balkans Sales Director, FUJITSU
 • GEORGE LUPARU – Managing Partner, TO THE TOP
 • LĂCRĂMIOARA ROȘCA – Communication Leader, DECATHLON ROMÂNIA
 • ADRIAN IONESCU – CEE Head of Commercial, BARILLA GROUP
 • ELENA BADEA – Managing Director, VALORIA
 • ANDREI BURUIANĂ –  Head of Sales Department, BCR PENSII
 • MAGDA BEI – Director General, GRAPHTEC DESIGN
 • RADU TIMIȘ JR. – Commercial Director, CRISTIM GROUP
 • LAURENȚIU BĂNESCU – Owner, BERE ZĂGANU

Evenimentul este dedicat directorilor generali și de dezvoltare, directorilor comerciali, de marketing și vânzări, managerilor, coordonatorilor de vânzări și antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul Sales and Marketing Conference este organizat de BusinessMark alături de: Finlandia, To the Top, Rent for Comfort, BCCBR – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania, Plantăm fapte bune în România, Asociația The Social Incubator. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

 

 

← Close