(P) Seria Samsung Galaxy S10: tehnologia și afacerile merg mână în mână

NewMoney 20/03/2019 | 15:04 Ştiri
(P) Seria Samsung Galaxy S10: tehnologia și afacerile merg mână în mână

Astăzi, oportunitățile pot să apară și să dispară extrem de repede, de aceea este foarte important să fii în contact cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și în jurul afacerii tale. Dispozitivele mobile de astăzi au început să înlocuiască calculatoarele personale și laptopurile tocmai pentru că în secolul vitezei, este necesară o mai mare rapiditate și flexibilitate în luarea de decizii.

Companiile ce realizează smartphone-uri de top se bazează pe această necesitate, acesta fiind și motivul pentru care încearcă să propună produse cu cele mai noi tehnologii disponibile, tocmai pentru a oferi utilizatorilor un plus față de competiție.

Samsung S10 Plus: cel mai bun smartphone al începutului de an

Samsung a reușit anul acesta să fie pe buzele tuturor cu cele mai noi device-uri mobile: Samsung S10 Plus, Samsung S10 și Samsung S10e. Compania sud-coreeană, după ceva ani, aduce pe piață un smartphone ce reușește să creeze un hype în jurul lui și nu este un hype nemeritat. Este cel mai avansat smartphone produs vreodată.

De ce este cel mai bun smartphone pentru afacerea ta?

Cu ce este mai special acest smartphone? De ce nu unul mai ieftin? Sigur, putem discuta despre necesitățile fiecăruia în materie de smartphone-uri, dar să nu uităm că unul din cele mai importante aspecte în orice afacere este imaginea. Te întâlnești cu parteneri de afaceri, cu furnizori, iar telefonul pe care îl scoți din buzunar reprezintă un statut social, fie că ne place sau nu. Un telefon de ultimă generație atrage atenția, iar cel din fața ta îți va acorda mai multă atenție. Dar noul produs Samsung nu reprezintă doar imagine. Reprezintă și puterea de sub “capotă”. Cele mai noi și puternice procesoare de pe piață, extrem de mult RAM și spațiu de stocare cât pentru toată familia și astfel, Samsung S10 Plus devine un telefon rapid, extrem de rapid. Design-ul, deși nu este unul radical nou, reușește să se diferențieze față de modelele anterioare.

Un alt beneficiu este bateria. Câți dintre noi nu am căutat un loc unde să încărcăm telefonul, deși dimineață bateria era complet încărcată, iar ziua nu era nici pe departe terminată? Chiar dacă este un telefon foarte subțire și extrem de usor (serios, veți fi surprinși de cât de ușor poate fi), bateria este un atu major. Chiar dacă sunteți genul de persoană utilizează intensiv telefonul, șansele să ramâneți fără baterie pe parcursul zilei sunt aproape inexistente.

Să nu uităm că smartphone-urile Samsung vin la pachet și cu opțiune de multitasking, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate două aplicații concomitant. De exemplu, puteți citi un articol pe o parte a ecranului în timp ce pe altă parte a ecranului rulează un video.

Și pentru că Samsung S10 Plus este un telefon special, acesta poate fi transformat și în PC. Conectați telefonul la un monitor cu un cablu, iar interfața se schimbă astfel încât să utilizați smarthpne-ul pe post de calculator. În felul acesta aveți acces la toate datele din telefon, puteți lucra la documente din suita Office de la Microsoft (Word, Excel etc), vă puteți conecta la toate aplicațiile din telefon, puteți face aproape tot ce puteți face pe un PC.

Alte beneficii ale noului telefon Samsung sunt cele trei camera amplasate pe spate, senzorul de amprentă cu ultrasunete sub display (mult mai sigur și mai efficient decât senzorii optici utilizați de celelalte companii), încărcare wireless inversă prin care puteți încărca smartwatch-uri (care au această opțiune) sau chiar alte telefoane. Totul este la superlativ.

Protejează-ți investiția!

Și pentru că noua serie S10 nu este una ieftină, mai ales dacă optați pentru variantele de top, este important să vă protejați investiția cu o husă, pentru că achiziționarea unui astfel de telefon este o investiție. Magazinul online iTelMobile.ro vă recomandă cu precădere huse originale Samsung S10 Plus. Acestea sunt realizate chiar de gigantul sud-coreean și se potrivesc perfect cu device-ul. Dacă vreți varianta cu o idee mai mică, găsiți și huse Samsung S10 de la Spigen, unul dintre cei mai mari producători de accesorii, sau huse Samsung S10e, toate disponibile în cadrul unuia dintre cele mai mari magazine online ce activează pe piața accesoriilor pentru dispozitive mobile, magazin ce are o experiență de peste 6 ani în domeniu.

Și pentru că este final de articol, nu putem decât să sperăm că v-am oferit date interesante despre noile telefoane Samsung și să vă urăm spor în afaceri!