Ştiri

(P) S-au deschis înscrierile pentru The Balkan Conference 2017

 

JCI România, în strânsă colaborare cu JCI International, organizează la București prima conferință balcanică dedicată tinerilor antreprenori și start-up-urilor.

Astfel, într-un efort comun, tineri antreprenori JCI din Bulgaria, Croația, România, Republica Moldova, Serbia, Turcia și Ucraina organizează Balkan Conference 2017, ce va avea loc între 21 și 23 aprilie, la Academia de Studii Economice București. Sunt așteptați peste 100 de participanți.

Este evenimentul anului pentru tinerii antreprenori sau cei aflați la început de drum. Vor fi trei zile infuzate cu know how, inspirație și networking iar direcțiile de focus ale evenimentului vor fi:

–         sprijinirea start-up-urilor în căutare de finanțare dar și de idei de dezvoltare;

–         networking și idei pentru tinerii antreprenori care caută să își extindă afacerea în regiunea balcanică;

–         oportunități la fața locului pentru business angels în căutarea unei noi idei de business pentru finanțare.

Înscrierile pentru Conferință se pot face aici.

Prin Balkan Conference 2017 Capitala devine noul pol european de dezbatere și know know în zona de antreprenoriat și start-up și ne bucurăm că JCI România, în strâns parteneriat cu JCI International este gazda și organizatorul acestui eveniment de renume. Vor fi trei zile de foc, vom avea workshop-uri în zone de interes ale acestei arii, precum comportamentul consumatorului și specificități ale pieței de business în regiunea Balcani, strategii de marketing, finanțe și finanțări, aspecte de resurse umane. Speakerii evenimentului sunt oameni de business renumiți, lideri ai comunităților din care fac parte, antreprenori experimentați dar și reprezentanți ai autorităților.“ spune Oana Radu, Presedinte JCI Romania 2017.

Dintre speakerii și invitații din cadrul panelurilor și workshop-urilor fac parte:

Dawn Hazel (JCI President 2017), Ismail Haznedar (JCI President 2015), Zoe Aphamis și Marion de Groot (Vicepreședinti JCI International), Cristopher Furst (Director Dezvoltare JCI – zona Europa), Cristian Logofătu (CFO Bittnet Systems), Mihai Simiuc (Fondator FruFru), Matei Dumitrescu (Mentor pentru Startup-uri), Ionut Țața (fondator și Președinte Iceberg Group), Ioana Sfârlea (Product Investment Division Manager la Fortech Cluj), Ruslan Cojocaru (Tucano Coffee), Raluca Culda (Trainer & Coach pentru antreprenori), Claudiu Vrînceanu (economist, experiență în mediul guvernamental), Florentina Gionea (specialist in nutriție).

Programul complet al Conferinței poate fi consultat aici și toate detaliile despre eveniment precum și ultimele update-uri se regăsesc pe pagina evenimentului dar și pe pagina de Facebook.

Partenerii evenimentului sunt: Academia de Studii Economice, Bittnet Systems, Travis Tourism, Autonom Rent-a-Car, Tucano Coffee, The Hurricane, Adrenallina Sports PR & more, Quest Mission, Vatra Neamului, Beluga, Ministerul Tineretului și Sportului.

Junior Chamber Internaţional (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI România a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2002 la Bucureşti, iar în prezent sunt 265 de membri activi. Misiunea organizaţiei este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru membrii comunităţii în care activează, iar acţiunile şi proiectele iniţiate reprezintă o soluţie pentru provocările cu care se confruntă societatea, în domeniul afacerilor, antreprenoriatului, dezvoltării personale, precum şi în educaţie sau sănătate.

NewMoney

Recent Posts

STUDIU. Comerţul online din România va crește în 2024 cu aproximativ 10%

Sectorul de e-commerce din România este evaluat la aproximativ 7 miliarde de euro pentru finalul…

3 zile ago

Ministerul Economiei crește plafonul finanțării nerambursabile în cadrul programului Start Up Nation

Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a anunţat că programul Start Up Nation, va beneficia din…

3 zile ago

Consiliul Concurenței dă verdictul privind evoluţia sectorului bancar

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat vineri că rezultatele investigaţiei sectoriale privind sectorul bancar…

3 zile ago

Lazea (BNR): Cei care solicită noi facilităţi fiscale, salarii, ştiind bine că anul viitor va urma o corecţie, la ce se aşteaptă?

Adâncirea dezechilibrelor fiscale prin solicitarea de facilităţi ar putea avea la bază o speranţă deşartă…

3 zile ago

Meta Platforms, sub lupa anchetatorilor UE pentru conţinutul online

Compania Meta Platforms este vizată de o investigaţie majoră din partea Uniunii Europene legată de…

3 zile ago

Undă verde pentru referendumul de aderare a Republicii Moldova la UE

Parlamentul de la Chişinău a adoptat joi o hotărâre privind desfăşurarea referendumului privind aderarea Republicii…

3 zile ago

Acest website folosește cookies