(P) Nespresso prezintă cea mai recentă inovație în materie de aparate de cafea: Aguila 220

NewMoney 28/03/2017 | 14:04 Ştiri
(P) Nespresso prezintă cea mai recentă inovație în materie de aparate de cafea: Aguila 220

Nespresso, brandul de cafea de lux ambalată în capsule, propune o nouă paradigmă în prepararea și servirea cafelei în contexte de business – aceea de a oferi angajaților plăcerea băuturilor spectaculoase pe bază de cafea, percepute altfel ca delicii ale timpului liber.

Aceasta „promisiune” de valoare a fost prezentata în cadrul Muzeului Naţional de Artă, printr-un eveniment de gastronomie fină – un show culinar oferit de celebrul chef italian cu două stele Michelin, Fabio Pisani. Spectacolul condus de Chef Fabio Pisani a fost conceput ca o demonstrație a rolului cafelei Nespresso de a potența valoarea unui produs culinar excepțional, punând în valoare Aguila 220, un produs inovator în categoria aparatelor de cafea dedicate segmentului business-to-business.

„Nespresso, brand cunoscut în întreaga lume, în primul rând pentru calitatea excepţională a cafelei, vă invită să celebrăm în această seară cea mai recentă inovație în domeniul aparatelor profesionale de cafea: aparatul Aguila 220. Suntem mândri să vi-l prezentăm aici, în Sufrageria Regală a Muzeului Naţional de Artă, cu toate detaliile extraordinare care fac din el o adevărată bijuterie tehnologică. Consumul energetic extrem de redus sau posibilitatea de a prepara 240 de cafele espresso într-o singură oră sunt doar câteva dintre acestea. Dar poate cea mai atrăgătoare performanţă a aparatului Aguila 220 este faptul că prepară orice reţetă de cafea cu lapte prin simpla atingere a unui buton. Pentru un manager de companie sau un proprietar de restaurant, aparatul Aguila este un partener de nădejde, deoarece preia atenţia care trebuie acordată detaliilor, iar aceştia vor avea mai mult timp pe care să îl dedice angajatilor şi oaspeţilor lor”, explică Sonia Năstase, Country Manager, Nespresso România.

„Soluţiile profesionale Nespresso sunt deja de mult timp alegerea restaurantelor de fine dining şi a hotelurilor de lux din întreaga lume. Astfel se face că, pentru acest eveniment, ne-a împărtășit pasiunea sa pentru Nespresso în cadrul unui show extraordinar de cooking Fabio Pisani, unul dintre cei mai buni chefi ai momentului, recunoscut cu două stele Michelin, care a ales deja de patru ani Nespresso pentru restaurantul său din Milano, Il Luogo di Aimo e Nadia”, adaugă Sonia Năstase, Country Manager, Nespresso România.

Rafinat, excelând în performanță, Aguila 220 oferă angajaților din companii o atenție deosebită prin caracteristicile gândite special pentru aceștia.

Băuturile care pot fi preparate folosing Aguila 220 sunt perfecte pentru a aduce unei zile petrecute la birou aportul de fine-living pe care cu totii îl dorim în orice moment al vieții nostre: 12 rețete One Touch predefinite, printre care Iced Latte sau Macchitissimo, trei sortimente de cafea simplă, dar și patru feluri de pregătire a laptelui care poate fi adăugat peste cafeaua preparată. Toate aceste rețete extraordinare se află la o simplă apăsare de buton, datorită Aguila 220.

De asemenea, aparatul Aguila 220 are două moduri de economisire a energiei care asigură până la 95% economisire, fiind o alegere ideală pentru spațiile office. În plus, asemenea tuturor aparatelor de cafea Nespresso, Aguila 220 este ușor de folosit și de întreținut, asigurând o experiență a cafelei la cel mai înalt nivel.

Mai multe detalii despre aparatul Aguila 220 și modalitățile de comandă sunt disponibile pe website: www.nespresso.com/pro şi prin intermediul Centrului de Relaţii cu Clienţii, la numărul de telefon gratuit 0 800 008 500.