(P) Jurnaliști reputați din toată lumea au petrecut o zi de vacanță la Therme București, cel mai mare centru cu ape termale din Europa

NewMoney 25/10/2019 | 13:36 Ştiri
(P) Jurnaliști reputați din toată lumea au petrecut o zi de vacanță la Therme București, cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și entertainment, construit greenfield din Europa, a fost vineri, gazda unor jurnaliști și creativi din toată lumea, printre care și reprezentanți ai prestigioaselor publicații The Economist, Monocle și Al Jazeera, în cadrul evenimentului World Media Getaway, organizat cu prilejul IAA Global Conference „Creativity4Better” – ediția 2019, care a avut loc joi, 17 octombrie, la București.

Therme București, în calitate de partener de relaxare și wellbeing al evenimentului „Creativity4Better” organizat de IAA (International Advertising Association), a pus în scenă un eveniment unic menit să ofere industriei media o zi de vacanță, într-o atmosferă exotică, la 20 de minute de București.

World Media Getaway Day a găzduit peste 25 jurnaliști și creativi din 6 țări, printre care și reprezentanți ai prestigioaselor publicații The Economist, Monocle și Al Jazeera, alături de reprezentanți ai presei din România. Participanții beneficiază de un tur privat și de o experiență completă în cadrul centrului Therme București, printre care și Sauna Fest 2019 – singurul festival dedicat saunelor din România – care a reunit peste 30 de Maeștri Aufguss internaționali.

„Credem că jurnalismul și advertisingul de calitate reprezintă motoare importante de dezvoltare a industriei creativității la nivel mondial. Therme București celebrează efortul depus în fiecare zi de creativi și jurnaliști pentru a crea o lume mai bună și pentru a descoperi și aduce în fața publicului noi perspective, oferindu-le acestora o zi completă de relaxare, mai ales că studiile efectuate de-a lungul timpului plasează aceste meserii în topul celor mai stresante profesii din lume”, a declarat Andrada Șeitan, Chief Communications Officer Therme București.

„Luxul înseamnă timp liber. Și mai înseamnă să faci ceea ce îți dorești, ceea ce ai visat dintotdeauna. Pentru a crea, trebuie să fii sănătos. Și să ai deschiderea de a privi și observa lumea din jurul tău”, a declarat designerul Karim Rashid, invitatul special al conferinței.

Trei ani de leadership în wellness și relaxare

Lansat în anul 2016, Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafață indoor de 37.000 mp, găzduind cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Proiectul excelează prin magnitudine și unicitate, oferind servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile și respectând cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume. Odată cu deschiderea Therme București, capitala României a devenit cel mai mare oraș termal din Europa, alaturi de prima și cea mai veche capitală termală atestată istoric: Roma.

În 2018, Therme București a obținut certificatul LEED Platinum, devenind primul LEED New Construction din România cu această distincție, în cadrul celui mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume.

În primăvara acestui an, Therme București a obținut și certificarea EuropeSpa -Thermal Spa, una dintre cele mai prestigioase forme de recunoaștere din industrie. Sistemul de certificare este cunoscut drept cel mai exigent din lume, în zonele de activare specifice Medical Spa și Wellness, și a avut în vedere o serie largă de criterii referitoare la zona de servicii, siguranță, igienă și infrastructură de wellness.