(P) Economisește timp și bucură-te de programările la salon – programează-te online

NewMoney 11/02/2022 | 11:44 Ştiri
(P) Economisește timp și bucură-te de programările la salon – programează-te online

Timpul înseamnă bani pentru foarte multe persoane. Pierderea lui inutilă poate aduce totodată și pierderea banilor, așadar cei care se regăsesc în această situație urmăresc economisirea lui constantă. Una dintre metodele prin care poți economisi cu ușurință timp este programarea la salon online. Nu mai trebuie să te deplasezi la recepție, să aștepți în trafic și nici să aștepți minute în șir la telefon pentru a verifica un loc disponibil.

Daca vrei să optezi pentru o programare online la salon o poți face printr-o singură aplicație. Aceasta a fost lansată recent și are ca scop economisirea timpului și găsirea stilistului potrivit. Pe lângă faptul că nu va mai fi necesar să petreci mult timp în trafic pentru a ajunge la recepția salonului, ai posibilitatea de a vedea recenzii și alte informații despre acesta.

Programarea la salon poate fi o reală bătaie de cap

Mai ales dacă nu știi nimic despre salonul respectiv. Va trebui să te documentezi despre ce servicii mai oferă, dacă este destul de aproape de tine, dacă prețurile serviciilor corespund bugetului tău și, nu în ultimul rând, dacă totul este pe măsura așteptărilor tale.

Este vorba despre aplicatia Stailer, unde vei vedea toate aceste informații la fiecare salon. Zona în care se află va fi afișată atunci când ai selectat salonul respectiv, împreună cu recenziile sale și numele salonului. Aceste detalii vin însoțite și de fotografii cu lucrări ale stiliștilor, fotografii din interiorul salonului, programul la care funcționează și cât este de aproape de locația ta.

Aplicația este o metodă ideală prin care poți economisi extrem de mult timp. În această perioadă poți să te ocupi de afacerile tale, să îți finalizezi proiectele sau chiar să cauți altele noi, în timp ce te programezi la salon. Se descarcă gratuit de pe App Store, App Gallery sau Google Play.

Instalează gratuit aplicația și dă startul programărilor la salonul dorit!

În doar câteva minute după ce ai instalat aplicația, vei putea să îți faci un cont și să beneficiezi imediat de avantajele acesteia. Ai posibilitatea de a te programa la salonul dorit, iar după finalizarea și onorarea acesteia vei putea repeta programarea, direct din contul tău.

Ora și data la care faci programarea vor fi în funcție de programul tău. Bineînțeles, este foarte important să fie și locuri disponibile. Totuși, dacă ai doar o oră anumită sau dată la care poți merge la salon, poți căuta și alte centre de înfrumusețare din apropierea ta.

Numeroase beneficii așteaptă să îți facă programarea la salon mai ușoară! Uită de orele petrecute în trafic, de păreri inventate ale clienților inexistenți și de minute în șir în așteptarea unui loc disponibil! Prin această aplicație ai tot timpul la dispoziție pentru a găsi un salon sau un stilist care să îți satisfacă nevoile. În materie de recenzii, acestea sunt verificate constant pentru a evita păreri inexistente sau neconforme cu vizita la salon.

Online-ul este de bază pentru a ne simplifica viața. Deci iată că și din punct de vedere al programărilor dorite totul se poate întâmpla mai ușor, online sau dintr-o aplicație.