(P) Deloitte România și Reff & Asociații organizează seminarul interactiv „TVA în practică”

NewMoney 05/05/2017 | 14:03 Ştiri
(P) Deloitte România și Reff & Asociații organizează seminarul interactiv „TVA în practică”

 

Deloitte România și Reff & Asociații alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „TVA în practică”, ce va avea loc pe 16-17 mai 2017 la Hotel InterContinental, București.

Sistemul românesc de TVA implică colectarea și deducerea TVA, iar acest lucru are un efect neutru asupra companiilor. Legislația complexă generează numeroase întrebări la care avem nevoie de răspunsuri pentru a aplica corect TVA. Aplicarea neadecvată a regulilor de TVA poate conduce la obligații suplimentare considerabile pentru o companie.

Prin intermediul seminarului, Deloitte România își propune să clarifice modul de funcționare a sistemului de TVA, punând accent pe latura practică. Se vor discuta inclusiv aspecte de vamă și procedură fiscală dată fiind incidența lor semnificativă în practica TVA.

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • PIETER WESSEL– Partener, Taxe Indirecte – Deloitte Romania
  • ALEXANDRU APARASCHIVEI –Senior Manager, TVA – Deloitte Romania
  • MIHAI PETRE– Senior Manager, Vamă – Deloitte Romania
  • LOREDANA ILEA– Senior Consultant, TVA – Deloitte Romania
  • ANA SĂBIESCU Senior Consultant, TVA – Deloitte Romania
  • IONUȚ IABLONSCHI – Senior, Litigii fiscale – Reff & Asociații – Member of the Deloitte Legal network

Seminarul „TVA în practică” este dedicat directorilor financiari și generali, controllerilor financiari, directorilor economici și contabili, contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Seminarul este organizat de Deloitte România și Reff & Asociații cu sprijinul BusinessMark Event Management.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la [email protected].

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

 


FOTO: Guliver / Getty Images