(P) De Sărbători, cadoul potrivit pentru angajați se numește Up Cadou

NewMoney 19/11/2019 | 15:23 Ştiri
(P) De Sărbători, cadoul potrivit pentru angajați se numește Up Cadou

Crăciunul este ocazia ideală pentru orice angajator de a-și răsplăti echipa și munca acesteia din timpul anului. Pentru că motivarea angajaților este în strânsă legătură cu performanța proiectelor și afacerii în ansamblu, creativitatea instrumentelor prin care angajatorii găsesc soluții de motivare este foarte importantă.

Dotarea spațiilor de lucru, atmosfera generală, feedback-ul primit, oportunitățile de dezvoltare profesională, flexibilitatea programului, salariul, dar și beneficiile extrasalariale sunt pilonii acestei arhitecturi complexe gândite pentru stimularea, fidelizarea și recompensarea angajaților.

Și pentru că întotdeauna implicarea și reușita sunt premiate, de acest Crăciun fă ceva diferit în privința cadourilor pentru angajați! Cardurile și tichetele Up Cadou oferă angajaților posibilități nenumărate în alegerea cadoului potrivit. 55.000 de magazine din toată țara îi așteaptă să-și aleagă cadoul dorit dintr-o gamă largă de produse și servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, jucării, obiecte de mobilier, decorațiuni, telefonie mobilă, electronice și electrocasnice, servicii de turism, gastronomie.

Vestea și mai bună este că, pe lângă imaginea de angajator dedicat, oferirea de carduri și tichete Up Cadou vă va aduce multiple beneficii fiscale și logistice. Sumele până în 150 de lei pentru fiecare angajat, dar și pentru copiii minori ai acestuia, oferite sub formă de tichete cadou sau card cadou, sunt scutite de impozitul pe venit, dar și de contribuțiile sociale. În plus, valorile aferente tichetelor și cardurilor Up Cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Acordarea de tichete și carduri Up Cadou va aduce o simplificare majoră a unui proces complex de achiziționare, sortare, împachetare, depozitare și distribuție a cadourilor.

Comandând tichetele sau cardurile Up Cadou, faci și fapte bune! Iarna aceasta, pentru fiecare companie care comandă Up Cadou în perioada 02-31.12.2019, Up România direcționează către Asociația “O Masă Caldă” suma necesară susținerii prânzului unor persoane vulnerabile din Adjud, București, Cluj-Napoca, Satu-Mare și Zalău. Pentru Crăciunul 2018 și Paștele 2019, 11.000 de mese calde au fost donate persoanelor dezavantajate.

Intră pe www.upromania.ro și comandă de acest Crăciun tichete sau carduri Up Cadou pentru echipa ta!