Fapt Divers

(P) De ce ar trebui să investim în produse cosmetice de calitate?

Ceea ce contează cu adevărat  nu este suma de bani pe care o cheltuim pe remediile cosmetice, dar ce produse cumpărăm și dacă le folosim corect! Secretul de bază al îngrijirii eficiente constă într-o abordare sistematică și o selecție competentă de produse cosmetice, care să vă satisfacă în mod ideal nevoile. Prețul ridicat al unui produs nu este o garanție că efectul său va fi la fel de fantastic.

Da, este adevărat, produsele cosmetice naturale sunt mai scumpe comparativ cu cele mass-market, însă o cremă de marcă poate fi mai economă și eficientă decât o duzină de remedii de calitate inferioară. Mai mult de atât, acum printre mărcile naturale și chiar organice, există nenumărate linii bugetare pe care le poți găsi în magazinul online Makeup. Abilitatea de a investi în produsele cosmetice  constă în capacitatea de a cheltui mai puțini bani, fără a afecta calitatea procesului de îngrijire.  Să descoperim împreună pe care remedii cosmetice merită să economisim și pe care nu ar trebui.

Produsele cosmetice care necesită investiții

  • Fond de ten

Fondul de ten constituie un element de bază în crearea unui machiaj reușit. Nuanța, textura, durabilitatea și componentele hidratante au un rol important în procesul de aplicate, de aceea trebuie să optezi pentru formulele calitative.

Un fond de ten calitativ este baza oricărui machiaj, așa că nu ar trebui să economisiți bani pe el. Același lucru este valabil și pentru corector, care este responsabil pentru zona cea mai sensibilă a feței noastre – zona de sub ochi.

  • Fard de obraz, pudră

Texturile uscate pe care le aplicăm pe față, trebuie, de asemenea, să fie de înaltă calitate – să aibă o textură fină, delicată și un pigment intens pigmentat.

  • Farduri de ochi cu efect matifiant

Fardurile sunt evaluate în funcție de mai multe criterii: umbrire și durabilitate. Rețineți că fardurile mate sunt, în principiu, dificil de aplicat. Deci, alegeți branduri profesionale dacă visați la un machiaj mat impecabil.

  • Eyeliner lichid

Motivul este că un produs prea bugetar nu va rezista pentru o perioadă îndelungată, se va usca și  întinde, spre deosebire de un dermatograf mai scump și de înaltă calitate.

  • Ruj de buze

De ce ar trebui să optăm pentru câteva rujuri scumpe, perfecte pentru ocazii speciale?! Pe lângă faptul că sunt rezistente, asigura o distribuire uniformă și o aplicare comodă, lasă o nuanță intens pigmentată, fără a se răspândi după conturul buzelor.

  • Parfumuri

Orice femeie care se respectă trebuie să investească în colecția sa de parfumuri, pentru a se bucura de persistență și originalitate.

  • Pensule de machiaj

Nu este suficient să cumpărați doar produse cosmetice scumpe—  pentru distribuirea și aplicarea lor uniformă trebuie să investiți în accesorii de înaltă calitate.

Pe ce produse cosmetice puteți economisi

  • Farduri strălucitoare

Structura fardurilor strălucitoare și satinate este mai intens pigmentată și aproape întotdeauna vă permite să obțineți o acoperire densă și uniformă fără prea mult efort. Opțiunile bugetare nu arată mai inferior decât cele de lux și cele profesionale. În plus, puteți achiziționa nuanțe din ce în ce mai frumoase la un preț mai mic.

  • Creion pentru conturul buzelor

Aproape toate creioanele pentru buze provin din aceeași linie de asamblare. De exemplu, multe creioane din lemn sunt fabricate în Germania. Astfel, este mai logic să economisiți bani pe creioane, să luați câteva nuanțe din aceeași gamă și să investiți banii într-un ruj mai scump.

  • Luciu de buze

Rolul luciului este să ofere strălucire și intensitate seducătoare buzelor tale. Nu este conceput pentru a rezista non-stop. Prin urmare, puteți alege o opțiune mai bugetară, dar de calitate.

  • Rimel

Rimelul este un produs cosmetic care nu necesita mari investiții.Totul este simplu aici: prețul său nu afectează mereu calitatea și, cel mai important, efectul. Printre mascarele bugetare, există multe opțiuni reușite și există chiar și bestseller-uri care sunt adorate de vedete și make-up artiști.

  • Crema pentru mâini și picioare

Gradul de hidratare, parfumul și alte proprietăți ale cremelor pentru mâini sau picioare nu au de obicei nimic de-a face cu prețul lor.

  • Fardul de  sprâncene

Să fim sinceri, nu există nicio diferență fundamentală între fardurile și gelurile pentru sprâncene de pe piața de masă și lux. În primul rând, merită să acordați atenție îngrijirii sprâncenelor, pentru că machiajul joacă un rol secundar. Principalul element fundamental este moderarea și acuratețea.

  • Iluminator

Atât iluminatoarele scumpe, cât și cele mai bugetare vor evidenția excelent anumite zone ale feței.

  • Gel de duș

Dacă nu doriți să vă „spălați” literalmente banii – alegeți un gel de duș mai ieftin, ce emana parfumul vostru preferat.

Indiferent de prețul sau marca produselor, optați pentru o îngrijire personalizată și corectă.

NewMoney

Recent Posts

STUDIU. Comerţul online din România va crește în 2024 cu aproximativ 10%

Sectorul de e-commerce din România este evaluat la aproximativ 7 miliarde de euro pentru finalul…

2 zile ago

Ministerul Economiei crește plafonul finanțării nerambursabile în cadrul programului Start Up Nation

Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a anunţat că programul Start Up Nation, va beneficia din…

2 zile ago

Consiliul Concurenței dă verdictul privind evoluţia sectorului bancar

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat vineri că rezultatele investigaţiei sectoriale privind sectorul bancar…

2 zile ago

Lazea (BNR): Cei care solicită noi facilităţi fiscale, salarii, ştiind bine că anul viitor va urma o corecţie, la ce se aşteaptă?

Adâncirea dezechilibrelor fiscale prin solicitarea de facilităţi ar putea avea la bază o speranţă deşartă…

2 zile ago

Meta Platforms, sub lupa anchetatorilor UE pentru conţinutul online

Compania Meta Platforms este vizată de o investigaţie majoră din partea Uniunii Europene legată de…

2 zile ago

Undă verde pentru referendumul de aderare a Republicii Moldova la UE

Parlamentul de la Chişinău a adoptat joi o hotărâre privind desfăşurarea referendumului privind aderarea Republicii…

3 zile ago

Acest website folosește cookies