(P) Beneficiile caselor inteligente din Liziera de Lac

NewMoney 22/06/2022 | 10:20 Ştiri
(P) Beneficiile caselor inteligente din Liziera de Lac

Astăzi, noile tehnologii ne oferă șansă să ne alegem confortul în ceea ce privește propria casă. Dacă până acum te gândeai că un design modern îți asigura casă visurilor, lucrurile au evoluat în așa fel încât, casă nu mai este reprezentată doar de părțile materiale. Acum, casă ta poate deveni un accesoriu pe care să îl ai cu ține oriunde.

Smart home, sau locuința inteligență, este noul mod de a trăi și de a ne redefini casă și confortul. Ai posibilitatea să îți alegi stilul de viață acasă, într-un mod inteligent, având control asupra fiecărui aspect din locuința ta, on spot și remote.

Casa SMART – locuința viitorului

Casă SMART este o alternativă la casă tradițională, care nu doar că va transformă în totalitate percepțiile asupra beneficiilor locuinței, dar vine și în ajutorul găsirii echilibrului și a confortului ideale. Îți va deveni un prieten care te așteaptă mereu cu lucrurile puse la punct și în deplină siguranță. Este acel prieten tehnologizat care ține cont de dorințele și nevoile fiecărui membru al familiei. În trecut, o astfel de casă era privită cu scepticism atât din perspectiva implementării funcționalităților, cât și că accesibilitate.

Însă, la fel cum tehnologiile schimbă în totalitate mersul firesc al lucrurilor, la fel se întâmplă și în cazul caselor inteligente. Investiția este una de durata, care îți va asigura zile liniștite și cu griji mai puține acasă. Vei uita de veșnica problema a consumului excesiv de electricitate și te vei bucură de o securitate sporită, toate putând fi controlate printr-un dispozitiv mobil. Uită de grijă ușii de la intrare neîncuiata sau de stresul că nu va fi cald în casă în zilele friguroase. Toate se rezolva de la distanță, cu un singur click. 

Beneficiile caselor inteligente din Liziera de Lac

Uneori, cea mai mare provocare constă într-un răspuns rapid la nevoile oamenilor. Spre exemplu, găsirea de soluții care să satisfacă un public larg, prin ultimele mijloace care să faciliteze o viață pe cât posibil de sigură și relaxantă. Însă, cu oamenii și resursele potrivite, marile provocări se pot transformă în lucruri firești. Cum ar fi o casă SMART, într-un loc înconjurat de natură, departe de haosul orașului, chiar lângă București. Liziera De Lac este locul unde confortul se simte deopotrivă în casă și în împrejurimi, căci vei găși un lac, pădure și câmpuri verzi, totul în armonie și echilibru pentru a crea o stare de acasă în care te simți mereu în siguranță și fără griji.

Deși complexul Liziera de Lac este situat în afară Bucureștiului, într-un cadru feeric, nu vei stă departe de toate facilitățile care se regăsesc și în centrul orașului. În plus, ai extra beneficii resimțite în liniștea dată de natură, dar și în casă SMART a familiei.

Pe lângă casă SMART care îți asigura toate facilitățile unui trăi modern, vei beneficia de acces ușor la piste de biciclete, păduri transformate în parcuri naturale, zone verzi, sistem independent de irigații, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate și nu în ultimul rând, testarea permanentă a calității aerului.

Casele SMART din Liziera de Lac au o formulă unică prin care natură se îmbină cu tehnologia astfel încât se menține echilibrul perfect din ambele părți, iar tu și familia ta să va puteți bucură fără restricții de locuința și de ambient. Soluțiile tehnologice sunt gândite în așa fel încât să îți ofere acces, control și economii de timp și bani investiți. Așadar, casa SMART este noul mod de a trăi: în siguranță, în confort deplin și conștiincios.