(P) Avantaje ale achiziționării unei mașini second hand de pe Autorulatebucuresti.ro

NewMoney 25/03/2019 | 15:31 Ştiri
(P) Avantaje ale achiziționării unei mașini second hand de pe Autorulatebucuresti.ro

Cu toate că statisticile indică că volumul autoturismelor second hand înmatriculate în România a atins în februarie 2019 36.807 unități, o scădere de -7.61% față de februarie 2018, lumea continuă să cumpere mașini second hand, deoarece prețul lor este un mult mai avantajos.

În plus, există și alte avantaje dacă mașina second hand este achiziționată din parcul auto deținut de Auto Rulate București.

Kilometri reali

Auto Rulate București este dealerul expert de care are nevoie orice personă care își dorește să intre în posesia unei mașini rulate de cea mai bună calitate, la un preț real.

Această firmă pune la dispoziția tuturor celor interesați doar mașini cu kilometri reali, astfel că cei care le cumpără nu trebuie să-și facă griji în privința kilometrajului.

Înainte de a fi puse spre vânzare, mașinile trec printr-un control riguros, kilometrii sunt atent verificați de specialiștii firmei, astfel că nu există pericolul ca mașina să fie de proastă calitate sau să aibă kilometri modificați.

Garanție 12 luni

Timpul este extrem de prețios. Cei care achiziționează o mașină second își doresc un autoturism de calitate, care să nu le facă probleme o perioadă lungă de timp, fiind nu au timp să meargă mereu în service cu ea și nici nu vor să investească bani în reparații.

Știind că fiecare dintre noi își dorește să facă economie de timp și de bani, Auto Rulate București vine în sprijinul clienților cu cea mai bună calitate de mașini rulate. Toți cei care achiziționează o mașină rulată din parcul său auto primesc garanție 12 luni. De asemenea, clienții au parte de revizie la livrare și verificare completă.

Service personal și service post vânzare

Garanția calității este foarte importantă în momentul achiziționării unei mașini second. Dar nu doar aceasta contează atunci când clienții iau decizia de a păși în parcul auto în care știu că găsesc nu doar mașini de calitate, ci și oameni care le acordă tot sprijinul necesar atât înainte de vânzarea mașinii, cât și post vânzare.

Astfel, cei care cumpără un autoturism știu că firma la care apelează se concentrează pe confortul clienților, dorindu-și să aibă o relație pe termen lung, adică nu una care se încheie după vânzarea mașinii.

Din acest motiv, Auto Rulate București oferă celor care achiziționează o mașină rulată din parcul său auto, service personal și service post vânzare. Acest lucru le permite clienților să nu-și facă probleme în cazul în care se întâmplă ceva cu mașina lor.

Credit auto prin bancă cu dobândă de la 6% sau prin IFN

Cei care nu pot achiziționa o mașină rulată cu bani cash, pot beneficia de creditul auto cu dobândă de la 6% sau IFN.

Rata se face prin intermediul Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank etc., iar mașinile se pot achiziționa și fără a plăti un avans. Dobânda anuală pe care vor trebui să o plătească clienții este de maxim 10%.

Cei care apelează la un astfel de credit auto trebuie să fie angajați de minim 3 luni la actualul loc de muncă, să aibă vârsta minimă de 24 de ani și să nu fi avut probleme bancare în trecut, adică să nu fi întârziat cu ratele mai mult de 3 luni sau să nu-și fi achitat creditele. Un astfel de credit poate fi acordat pe o perioadă cuprinsă între 6 și 60 de luni.

De asemenea, clienții pot opta și pentru credit auto prin IFN. Și cei care nu au împlinit vârsta de 24 de ani, primesc salariul minim pe economie, lucrează part time sau în străinătate pot lua un credit.

În acest caz, finanțarea se face prind MOGO IFN sau CLARET IFN. Cei care apelează la o astfel de soluție trebuie să achite un avans de 15% din valoarea autoturismului ales, iar restul ratelor le vor fi eșalonate pe o perioadă între 6 și 60 de luni.

Ambele tipuri de credite se acordă pe loc.

Credit auto fără dobândă pe Autorulatebucuresti.ro

Și pentru cei care nu vor să plătească dobândă există o soluție. Este vorba de creditul fără dobândă,  cel mai nou și cel mai avantajos credit de pe piața dealerilor din România.

În prezent, toți cei care își doresc să-și cumpere un autoturism fără să plătească dobândă pot profita de acest tip de credit. Pentru acest tip de credit pot opta cei care au un istoric de creditare pozitiv, cei ce nu au fost raportați la biroul de credit, cei care se încadrează cu salariul în marja gradului de îndatorare de maxim 65% din acesta. Perioada de creditare în acest caz este cuprinsă între minim 6 luni și maxim 24 de luni.

După cum se poate observa, Auto Rulate București oferă multe avantaje celor care doresc să intre în posesia unei mașini rulate. Prin urmare, reprezintă soluția unei investiții inteligente.