(P) Alegeți cea mai serioasă companie de leasing auto pentru nevoile și bugetul dumneavoastră!

NewMoney 27/09/2021 | 14:29 Fapt Divers
(P) Alegeți cea mai serioasă companie de leasing auto pentru nevoile și bugetul dumneavoastră!

Deținerea unui autoturism în zilele noastre, reprezintă un fapt esențial pentru confortul din viața de zi cu zi. O mașină ne ajută în deplasările zilnice fie până la muncă și înapoi acasă, pentru a realiza cumpărături fară efort, pentru a putea pleca în vacanță ori în diverse situații de urgență.

În momentul în care o persoana se afla în poziția de a-și achiziționă o mașină, are doua variante: fie achiziționează un autoturism second hand, fie unul nou nouț.

Fiecare dintre aceste doua opțiuni, vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. În cazul unui autoturism second hand, prețul de achiziție este unul mult mai mic, însă, în funcție de cât de veche este mașina, puteți avea diverse surprize în ceea ce privește apariția unor defecțiuni în momente total nepotrivite. În cazul unui autoturism nou nouț, în mod cert nu se poate pune problema apariției unor defecțiuni, însă, prețul de achiziție este unul foarte mare pentru multe persoane, fapt pentru care, în majoritatea situațiilor se recurge fie la credite/rate, fie la achiziționarea unei mașini second hand.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să achiziționați un autoturism nou cu zero km și căutați o soluție avantajoasă sau doriți un autoturism second hand dar într-o stare excelentă și aproape nou, serviciile de leasing auto pot reprezenta cea mai bună opțiune, deoarece există inclusiv servicii de leasing auto pentru mașinile second hand.

Puteți găsi simplu și rapid cea mai serioasa companie de leasing auto la numai un simplu click distanță, astfel încât să puteți obține un preț foarte avantajos pentru viitorul autoturism.

Există mai multe motive pentru care puteți alege această opțiune a începerii unui leasing auto, fie pentru autoturisme noi, fie pentru autoturisme second hand.

Posibilitatea de a alege o mașină nouă sau aproape nouă

În ziua de astăzi, să conduci un model de mașină nou sau care are doar câțiva ani și un rulaj mic, pentru foarte multe persoane este un adevărat lux pe care mulți nu și-l pot permite, deoarece pur și simplu prețurile devin din ce în ce mai puțin accesibile. Dar cu leasingul, puteți avea un autovehicul nou sau relativ nou la fiecare câțiva ani și puteți obține acces la actualizări regulate. Tehnologia din mașini se îmbunătățește acum mai rapid decât oricând. Există noi caracteristici de siguranță, eficiență mai mare a consumului de combustibil și îmbunătățiri constante ale sistemelor de divertisment auto, ceea ce înseamnă că în doar câțiva ani mașina dumneavoastră, se va putea simți învechită. Dacă până acum câțiva ani, când discutam despre ideea de a achiziționa un autoturism nou, discutăm despre utilizarea acestuia chiar și pentru o durată de un deceniu sau mai mult.

În prezent, achiziționarea unui autoturism noi este despre consum, despre ideea de a achiziționa un nou astfel de bun periodic. Cu toate acestea, leasingul vă oferă posibilitatea de a avea un model cât mai nou de mașină la fiecare câțiva ani, un model cu opțiuni suplimentare și cele mai noi tehnologii menite să ajute șoferii.

Dacă sunteți genul de persoană care se plictisește cu ușurință de mașina lor, leasingul poate rezolva deseori cel mai simplu și mai ieftin mod de a schimba vehiculele des, existând în multe cazuri opțiunea de buy-back.

Posibilitatea de a alege un autoturism mai sigur și mai puternic

După cum am menționat, pe măsură ce trece timpul, tehnologia introdusă într-o mașină moderna este din ce în ce mai performantă și ajută din ce în ce mai mult șoferul. Cu siguranță un autoturism lansat anul acesta, este mult mai sigur în comparație cu generația precedentă lansată în urma cu 6 ani de exemplu. Probabil că nu vă permiteți și poate nu vedeți rostul achiziționării unui autoturism noi nouț, însă, cu siguranță prețul pentru același model dar fabricat în urma cu 2 – 3 ani sau puțin mai mult, va fi destul de tentant.

Posibilitatea de a alege o mașină pe care să vă puteți baza

Dacă vă faceți griji cu privire la faptul că nu veți ajunge la timp la muncă ori mașina vă va lăsa în pană pe drum spre mare, prin intermediul serviciilor de leasing potrivite și achiziționarea unei mașini noi, ci siguranță veți putea uita de astfel de griji. Cu cât mașinile devin mai vechi și timpul trece cu atât devin din ce în ce mai puțin fiabile.

Avantaj în ceea ce privește cheltuielie

Nu toți își permit achiziționarea unui autoturism nou sau aproape cu banii jos. Astfel, oricine își poate pune de-o parte o anumită sumă de bani pentru un avans, iar restul prețului fiind ușor de achitat prin intermediul unor rate foarte avantajoase. De asemenea, în foarte multe situații în funcție de fiecare dealer în parte, în programul de leasing pot fi incluse și diverse facilitați precum asigurările Casco, asistența în cazuri speciale și așa mai departe.

Indiferent ce tip de autoturism doriți să achiziționați, la numai un simplu click distanță aveți posibilitatea de a găsi exact ceea ce căutați, simplu, rapid și foarte eficient, fără bătăi de cap și deplasări numeroase pe la toți dealerii din oraș.

Acestea fiind spuse, în mod cert mașina este un bun fără de care viața de zi cu zi ne-ar fi mult mai dificilă. Totuși, în ziua de astăzi există posibilitatea de a achiziționa cu ușurință un autoturism decent și cu care să vă puteți face treaba liniștiți, în special dacă veți apela la profesioniști în domeniul vânzărilor auto.