(P) Actor? Model? Simplu și rapid apelează la agenții de casting

NewMoney 23/02/2021 | 13:24 Ştiri
(P) Actor? Model? Simplu și rapid apelează la agenții de casting

Mulți oameni sunt conștienți de faptul că producția este importantă, dar mult mai puțini oameni sunt conștienți de cât de importantă este industria de casting. Este responsabilă pentru piesele care alimentează efectiv viața de zi cu zi, economia și foarte multe alte industrii. Industria casting este importantă din atâtea motive. Susține alte industrii, întreprinderi mici, economia globală, creșterea oamenilor care își dedică timpul în fiecare zi construirii industriei și a mediului. Actorii care se luptă au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține, iar cel mai simplu mod de a intra în scena de actorie este lucrul cu o agenție de talente. Aceste companii vor face legătura dintre un actor care va fi în curând și studiourile majore. O agenție vă poate ajuta în mai multe moduri decât ați putea crede. Sarcina principală a agenției de talente este de a găsi audiții de casting pentru clienții săi.

Sarcina principală a agenției de talente este de a găsi audiții de casting pentru clienții săi. Agențiile de top din întreaga țară sunt întotdeauna în legătură cu studiourile de la Hollywood și, din moment ce filmele sunt făcute pe tot parcursul anului, s-ar putea să vă îndreptați un rol înainte de a-l cunoaște. Agenția vă va suna și va trebui să mergeți și să încercați audiția. Dacă obțineți rolul, agenția va prelua o mică parte din salariul nostru. Cu toate acestea, beneficiile nu se vor opri aici. Pe lângă faptul că sunteți chemat la audiții, veți primi și sprijin legal de la agentul dumneavoastră. Orice probleme pe care le-ați putea avea cu angajatorul dvs. pot fi soluționate prin intermediul departamentului juridic al acestor companii. Studiourile au tendința de a profita de actorii care se luptă, dar puteți fi sigur că o agenție de talente va fi întotdeauna de partea voastră.

Întreaga idee de a avea un agent funcționează atât de bine, deoarece agenții au legături cu mulți actori și regizori de casting. Pur și simplu trebuie să găsească actorii potriviți și să le plaseze în audiții. Este doar o chestiune de timp până când fiecare actor bun va primi un loc într-o slujbă de actorie și dacă actorul știe ce face, cu siguranță va fi remarcat pentru alte slujbe. În esență, singurul lucru pe care trebuie să-l facă un actor care va deveni în curând este să găsească agenția potrivită. După aceea, vor găsi audiții pentru reclame, filme și piese de teatru și va trebui pur și simplu să vă dați seama ce slujbă doriți să acceptați. Procesul ar putea fi obositor, dar în cele din urmă vor apărea joburi de actorie. A deveni actor este una dintre cele mai provocatoare sarcini pe care va trebui să le faceți.

A deveni actor este una dintre cele mai provocatoare sarcini pe care va trebui să le faceți. Din fericire, nu aveți nevoie decât de o singură mare pauză și nu va mai trebui să vă luptați pentru a obține o slujbă de actorie, deoarece oamenii vor începe să vă caute.
Agentii de casting vă vor ajuta să găsiți rolurile pe care le doriți și acestea se vor ocupa de problemele legale ulterior. Colaborarea cu agentii de casting va aduce multe beneficii, așa că nu ezitați. Apelurile de casting sunt notificări făcute publicului sau agențiilor de casting că actorii sunt necesari pentru o producție viitoare. Termenul poate fi aplicat pe scară largă, deoarece oricine, de la un regizor student la un studio major de film, poate lansa un apel de casting. Notificarea poate avea loc sub mai multe forme, inclusiv meserii din industrie, notificări ale agenților și site-uri web de distribuție.

Ca actor începător, importanța lansării apelurilor este imensă, daca nu cea mai importanta. Acesta este în primul rând modul în care vă veți ocupa de a obține de lucru. Mai târziu, după ce ați lucrat la mai multe locuri de muncă și ați avut un CV activ, ați putea să vă înscrieți cu un agent de talente sau o agenție de talente care vă va găsi toate lucrările viitoare. Un actor oarecum experimentat, cu un agent de talent, se va uita la el sau la ea pentru a-i susține audiții. Agenții de talente consacrați au relații bine întreținute cu marii directori de casting, companii de producție, studiouri și alte persoane din industrie. Este sarcina agentului să folosească aceste relații și contacte pentru a găsi cele mai bune părți pentru clienții lor. Când proiectele solicită ca mulți actori să ocupe roluri, aceste apeluri de casting sunt denumite „apeluri de vite”.

Pentru a efectua apeluri de acest fel este necesar să stați în linii lungi, să completați cererile și să interviați sau să audiați. Callback-urile vin mult mai târziu și implică de obicei mai multe audiții pe măsură ce procesul de subțiere continuă. Nu este neobișnuit să primiți patru sau cinci apeluri înainte de a primi o parte sau de a fi refuzat. Actoria este o căutare populară a multor tineri, iar persoanele fără scrupule profită de acest fapt în fiecare zi, efectuând apeluri de casting false. Aceste „apeluri de casting” false sunt deseori efectuate în apartamentul sau în casa cuiva, de unde va puneți pune in pericol. Nu participați niciodată la un apel de casting care are loc într-o casă sau reședință privată, verificați întotdeauna înainte de a merge. Când aveți îndoieli, aduceți împreună cu dvs. un prieten sau o rudă și spuneți întotdeauna celorlalți apropiati exact unde mergeți.