(P) Abilitatile jucatorului de poker online

NewMoney 22/03/2022 | 13:56 Ştiri
(P) Abilitatile jucatorului de poker online

In ultimii ani, jocul de poker online a cunoscut un avant deosebit. Din ce in ce mai multe platforme de joc care activeaza legal, cu licenta, propun sectiuni de poker. Poti alege mese, turnee si diferite versiuni de poker, unde te alaturi unor jucatori din lumea intreaga.

Pentru a performa in mediul virtual, vei vedea ca exista anumite calitati pe care trebuie sa ti le cultivi. Jocul de poker online este cumva diferit ca experienta fata de masa de poker din club, acolo unde te asezi alaturi de alti jucatori la masa. De aceea e bine sa intelegi de ce abilitati ai nevoie pentru a avea succes ca jucator de poker online.

Ce este jocul de poker?

Pokerul este un joc de carti foarte cunoscut, unde jucatorii mizeaza pe valoarea cea mai mare a combinatiei de carti (numita „mana”) aflata in posesia lor, pariind anumite sume de bani pentru obtinerea potului, mai precis a sumei totale puse in joc.

Castigator va fi jucatorul care a reusit sa realizeze mana cu cea mai mare valoare, calculata conform ierarhiei cartilor de joc, sau cel care ramane cu cartile in mana dupa ce jucatorii aflati la masa au renuntat sa joace runda respectiva.

Unde poti sa joci poker online?

Poti alege diferite platforme licentiate de poker online, care ofera o experienta de joc excelenta. Te poti distra in compania altor jucatori, instalezi aplicatii de poker special create pentru telefon, beneficiezi de bonusuri si promotii extrem de interesante si multe altele.

De exemplu, uneori poti incasa la PokerStars bonus fara depunere si astfel sa joci poker online fara sa scoti niciun ban din buzunar.

Abilitatile jucatorului de poker

Pentru a avea succes la jocul de poker, un jucator trebuie sa invete mai intai sa isi cultive abilitatile necesare pentru a avea succes la mese, printre care se numara:

Inveti sa iti cultivi rabdarea

Un lucru pe care il cunosc deja jucatorii obisnuiti de poker este ca este nevoie de multa rabdare pentru a deveni performant. Desi pokerul online este mai rapid decat jocurile care se joaca in cazinouri, este totusi un joc lent care necesita multa atentie.

Adesea, un jucator va petrece ore intregi incercand o noua strategie, doar pentru ca aceasta sa esueze si bankroll-ul sau sa fie redus la nimic. Cu toate acestea, jucatorii care investesc timp si energie in exersarea mainilor si urmarirea altor jucatori mai experimentati vor fi rasplatiti.

Inveti abilitati de gestionare a banilor

Pokerul este o modalitate excelenta pentru oricine de a invata abilitati de gestionare a banilor. In timp ce jocurile de noroc poarta uneori conotatii negative, pokerul a primit valentele unui sport al mintii. Acum exista medii controlate si reglementate (cazinouri online) unde jucatorii pot invata sa manevreze banii in mod responsabil si sa exerseze sa-si gestioneze pierderile sau castigurile.

Desi vor exista inevitabil pierderi, jocul te invata in primul rand strategie, iar jucatorii care aplica o strategie responsabila vor excela. Aceste abilitati financiare de control ii vor ajuta pe jucatori sa-si gestioneze finantele si in alte aspecte ale vietii.

Inveti cum sa pierzi

Ai fost unul dintre acei copii care obisnuiau sa rastoarne tabla de Monopoly cand pierdeau? Ei bine, daca vei dori sa ajungi un mare jucator de poker, atunci asta va trebui sa se schimbe. Nu conteaza cat de grozav esti la poker, este aproape inevitabil sa nu pierzi la un moment dat, poate chiar si des, pe masura ce inveti cum sa joci.

Pokerul implica un anumit grad de inselaciune sub forma de bluff, care la inceput poate ofensa sau irita un jucator nou. Cu toate acestea, pe masura ce jucatorii devin din ce in ce mai familiarizati cu regulile jocului, ei vor invata sa piarda intr-o maniera buna si sa considere un esec drept o etapa de invatare, pentru a-si imbunatati strategia.

Iti dezvolti controlul impulsivitatii

In lumea digitala de astazi, poate fi foarte usor sa actionezi impulsiv si sa te lasi dus de val. Poti comanda online orice, cu o simpla apasare de buton, poti face cumparaturi online, exista atat de multe optiuni, incat consumatorul modern este obisnuit sa aleaga impulsiv.

Cu toate acestea, a fi impulsiv in poker ar putea insemna pentru un jucator o lectie greu de inghitit. Jucatorii care iau decizii impulsive vor descoperi rapid ca vor plati pentru expansivitate si vor petrece mult timp pentru a-si restabili fondurile.

Concluzii

In general, desi pokerul este in primul rand un joc distractiv, dedicat timpului liber, exista si un numar semnificativ de abilitati pe care le vei deprinde, indiferent daca intentionezi sa devii un jucator profesionist sau nu.

Aceste abilitati le vei folosi nu doar in poker, ele sunt utile si in viata ta privata.