(P) 3 beneficii reale ale echipamentelor destinate bucătăriilor Horeca

NewMoney 25/10/2021 | 10:41 Fapt Divers
(P) 3 beneficii reale ale echipamentelor destinate bucătăriilor Horeca

Dacă ești pe punctul de a-ți deschide o unitate alimentară, suntem convinși că ai auzit deja de importanța dotării bucătăriei cu echipamente și utilaje specifice.

Sigur, echipamente avem și un bucătăriile casnice pe care le folosim în fiecare zi. Diferența este că echipamentele profesionale de bucătărie au caracteristici complexe și pot susține cu adevărat pregătirea unui volum mare de mâncare. De asemenea, față de cele folosite în bucătăriile casnice, vor fi mult mai rezistente în timp, mai ales în condițiile de temperaturi și umiditate mari prezente în bucătăria unui restaurant și te vor ajuta să pregătești mâncarea într-un mod sigur și calitativ.

Pentru a avea la dispoziție o gamă completă de echipamente profesionale, mai multe variante de utilaje din care să alegi și mai ales de sfaturi din partea specialiștilor în domeniu, ideal este să colaborezi cu un furnizor serios.

BeOurGuest.ro comercializează echipamente profesionale de bucătărie care sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate de către producători de top recunoscuți în domeniul Horeca. Fie că ai nevoie de mașini de gătit, cuptoare, grătare, echipamente frigorifice, mobilier din inox, accesorii și instrumente specifice necesare nu numai bucătăriei pentru un restaurant clasic, ci și pentru o pizzerie, un fast food, o autoservire sau chiar o cofetărie și patiserie, specialiștii Be Our Guest te vor îndruma câtre cele mai bune alegeri. Consultanții companiei ce au cariere de peste 10 ani în domeniu îți vor pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru ca tu să faci în final cele mai bune investiții.

Așa cum spuneam încă de la începutul articolului, echipamentele profesionale au beneficii reale, cu mult peste cele folosite în bucătăriile casnice.

Iată care sunt acestea:

1. Sunt rezistente în timp

Odată ce ai achiziționat un astfel de echipament de la un furnizor de încredere, poți să stai liniștit o perioadă lungă de timp pentru că acesta va funcționa perfect. Materialele din care sunt confecționate echipamentele profesionale (cum ar fi inoxul) sunt extrem de durabile în timp și sunt sigure pentru a prepara mâncarea.

2. Poți pregăti un volum de mâncare de zeci de ori mai mare

Evident că un restaurant trebuie să servească o cantitate de mâncare considerabil mai mare față de o bucătărie obișnuită. Iar echipamentele profesionale exact la asta ajută. Mașinile de gătit, cuptoarele sau grătarele profesionale nu se pot cumpara cu cele casnice pentru că folosesc tehnologii superioare și permit pregătirea meniului mult mai repede și într-o cantitate mai mare.

3. Eficientizează munca echipei tale

Echipa ta va avea un sprijin real în activitate cu ajutorul echipamentelor. Nu numai că le vei reduce sarcinile redundante (echipamentele pot curăța legume și pot spăla vesela mai bine decât orice mai bun angajat), dar vei avea o echipă și o bucătărie organizată. Fiecare își va ști postul de lucru și va folosi utilajele la capacitățile lor maxime pentru a lucra mai bine, nu mai greu. Nu numai că mâncărurile destinate clienților vor fi pregătite mai rapid, dar și echipa ta va fi mult mai odihnită și cu un tonus mai bun întrucât echipamentele îi vor scuti de munci fizice ce sunt la un moment dat extrem de obositoare.