Orlando Bloom şi-a corectat tatuajul cu numele fiului său, după ce a fost ironizat pe instagram

NewMoney 20/02/2020 | 15:38 Fapt Divers
Orlando Bloom şi-a corectat tatuajul cu numele fiului său, după ce a fost ironizat pe instagram

Actorul britanic Orlando Bloom și-a corectat tatuajul care reprezenta numele fiului său, pe care şi l-a făcut recent, din cauza faptului că numele respectiv era scris incorect, transmite joi Press Association, citată de Agerpres.

În urmă cu o săptămână Bloom a postat pe Instagram o fotografie în care îşi prezenta cu mândrie tatuajul de pe antebraţ – numele fiului său de 9 ani, Flynn, scris în codul Morse, alături de data şi ora naşterii, 09:03 AM, 6 ianuarie 2011.

Orlando Bloom, corectat de fanii săi

Bucuria sa a fost de scurtă durată, după ce un fan, cunoscător al limbajului Morse, a remarcat lipsa unui punct din interpretarea numelui lui Flynn, care devenea astfel „Frynn”.

„În sfârşit am pus punctul unde trebuie! Nu ştiu cum este posibil să faci o asemenea greşeală”, conform unui nou mesaj postat de actor pe Instagram, însoţit de un emoji pentru a arăta că s-a amuzat pe seama acestei erori.

Starul din „Lord of the Rings” şi-a prezentat şi un al doilea tatuaj cu numele câinelui său, Sidi, care a murit în 2016, adăugând că „Din fericire am ştiut cum să scriu Sidi”.

Flynn este copilul lui Orlando Bloom din relaţia cu fosta sa soţie, Miranda Kerr. Începând din 2016, starul britanic are o relaţie cu vedeta pop americană Katy Perry şi cei doi s-au logodit anul trecut.