Orbis va deschide, în câteva luni, hoteluri în Sighișoara, Arad și București

Gabriel Bucur 05/09/2017 | 16:15 Ştiri
Orbis va deschide, în câteva luni, hoteluri în Sighișoara, Arad și București

 

Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală, va deschide, în următoarele luni, trei hoteluri în România, mai exact Mercure Sighișoara Binderbubi, ibis Styles Arad și Mercure Bucharest Unirii.

Totodată, Orbis va mai deschide hoteluri în Serbia (Mercure Belgrade Excelsior), Bosnia și Herțegovina (Novotel Sarajevo, MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa), Macedonia (Mercure Tetovo) și Ungaria (ibis Styles Airport din Budapesta).

Cu 40 de contracte în curs, Orbis „își consolidează echipa de dezvoltare pentru a susține ritmul de expansiune din Polonia și pentru a stimula prezența pe piețe noi și promițătoare din Europa de Est”, spun oficialii lanțului de hoteluri.

„(…) observăm în mod clar că dezvoltatorii și fondurile de investiții care au rămas în trecut în afara proiectelor de tip hotel, recunosc acum o creștere a profitabilității în industria hotelieră, nu numai în Polonia, ci în întreaga regiune a Europei de Est. Vrem să accelerăm dezvoltarea activelor și să facem mărcile AccorHotels să fie și mai vizibile în regiune și pe piețele emergente precum Serbia, Croația, România, Slovenia sau Bulgaria”, a explicat Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.