Ştiri

Opt milioane de euro, suma totală donată de Fundația Altex în mai puțin de doi ani de pandemie

Fundaţia Altex a donat peste trei milioane de euro către spitale, instituții publice și unități de învățământ din România, de la începutul pandemiei. Acțiunile umanitare continuă și în valul patru al pandemiei, astfel că Fundația are în plan noi donații, în valoare de cinci milioane de euro, până la sfârșitul anului.

Spitale, instituții și unități de învățământ, de pe întreg teritoriul țării, au beneficiat de produse IT și electronice, măști de protecție și alte echipamente și dispozitive medicale, în valoare de peste trei milioane de euro, donate de Fundația Altex, în cadrul mai multor campanii sociale.

Binele omului şi calitatea vieţii primează pentru noi, aşadar Fundaţia Altex se implică rapid, cu toate resursele de care dispune, pentru a răspunde nevoilor urgente ale societăţii româneşti, aflată în plină pandemie de COVID-19”, a declarat Mihaela Mitescu, Președinte Fundația Altex.

Acțiunile din următoarele luni au un buget de aproximativ cinci milioane de euro și au drept obiectiv donarea de măști de protecție de înaltă calitate, către școli și licee, universități, primării și alte instituții, precum Biblioteca Națională a României.

În același timp, lista potențialilor beneficiari rămâne deschisă celor care au nevoie de sprijin pentru a depăși provocările acestei perioade. Astfel, Fundația Altex răspunde cererilor de sponsorizare primite din zona de educație, sănătate, cultură și nu numai.

Fundația Altex este o organizație nonprofit, înființată de Altex România, cu rolul de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea românească.

Andrei Dumitru

Recent Posts

STUDIU. Comerţul online din România va crește în 2024 cu aproximativ 10%

Sectorul de e-commerce din România este evaluat la aproximativ 7 miliarde de euro pentru finalul…

o zi ago

Ministerul Economiei crește plafonul finanțării nerambursabile în cadrul programului Start Up Nation

Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a anunţat că programul Start Up Nation, va beneficia din…

o zi ago

Consiliul Concurenței dă verdictul privind evoluţia sectorului bancar

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat vineri că rezultatele investigaţiei sectoriale privind sectorul bancar…

o zi ago

Lazea (BNR): Cei care solicită noi facilităţi fiscale, salarii, ştiind bine că anul viitor va urma o corecţie, la ce se aşteaptă?

Adâncirea dezechilibrelor fiscale prin solicitarea de facilităţi ar putea avea la bază o speranţă deşartă…

o zi ago

Meta Platforms, sub lupa anchetatorilor UE pentru conţinutul online

Compania Meta Platforms este vizată de o investigaţie majoră din partea Uniunii Europene legată de…

o zi ago

Undă verde pentru referendumul de aderare a Republicii Moldova la UE

Parlamentul de la Chişinău a adoptat joi o hotărâre privind desfăşurarea referendumului privind aderarea Republicii…

2 zile ago

Acest website folosește cookies