OnePlus 8 are probleme mari cu ecranul. Oamenii deja au început să-l returneze

NewMoney 29/04/2020 | 11:57 Fapt Divers
OnePlus 8 are probleme mari cu ecranul. Oamenii deja au început să-l returneze

Noul OnePlus 8 va fi disponibil de pe 29 aprilie însă o parte din precomenzi au sosit deja, iar utilizatorii raportează probleme cu ecranul noului telefon.

Variind de la o aplicație la alta, simptomele pot fi colorarea ecranului în verde, atunci când imaginea este predominant în nuanțe de gri, auto-ajustarea contrastului cu pierderea detaliilor în porțiunile întunecoase din imagine, problema manifestându-se inclusiv la rularea clipurilor video.

FOTO: Android Police

Producătorul a confirmat problemele semnalate și anunță că investighează situația. Multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate din software.

Când vine vorba însă despre uniformitate la luminozitate scăzută/teme întunecate, s-ar putea să nu avem noroc. Problemele istorice de genul acesta sunt doar o parte a modului în care funcționează panourile OLED.

Între timp, fanii care s-au grăbit să obțină la precomandă cel mai nou flagship OnePlus se arată nemulțumiți de nivelul îndoielnic de calitate oferită, unii dintre aceștia alegând deja să returneze telefonul pentru care au plătit aproximativ 1000 de dolari.