Odată cu shimbarea modului de lucru în companii, apar și noi investiții pentru spațiile de birouri

NewMoney 25/05/2022 | 13:22 Ştiri
Odată cu shimbarea modului de lucru în companii, apar și noi investiții pentru spațiile de birouri

După doi ani de provocări și schimbări critice în ceea ce privește modul de lucru, noi concepte apar pe piață. Un exemplu vine de la The One, care lansează un concept premium de spații flexibile de birouri, în urma unei investiții de peste 4 milioane de Euro.

„În acești doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut și imprevizibil. Am fost nevoiți într-un timp foarte scurt să reacționăm, să prevenim și să oferim alternative la modul tradițional de a face afaceri și de a folosi spațiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca”, explică Sheila Ionescu, CEO The ONE.

Astfel că, The ONE (deschis în clădirea One Tower din București într-un spațiu de 3.500 mp.) a creat un nou stil pentru liderii de afaceri și antreprenori, prin această investiție punând la punct o serie întreagă de facilități precum săli de conferință, business lounge, sky bar, în zona Floreasca din Capitală.

Nevoia de spații flexibile vine din două direcții: fie companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor. „În cazul The ONE, cererea a fost determinată de doi factori principali: zona și serviciile adaptate nevoilor clienților.”