O rețea românească de magazine de mobilă deschide un magazin într-un parc de retail din Târgu Mureș

Andreea Neferu 23/05/2017 | 15:33 Ştiri
O rețea românească de magazine de mobilă deschide un magazin într-un parc de retail din Târgu Mureș

Kalenda, o rețea românească de magazine de mobilă, a închiriat un spațiu comercial de peste 1.200 de metri pătrați în parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș, controlat de compania ungurească Portico Investments.

Compania de consultanță imobiliară Activ Property Services a intermediat tranzacția de închiriere.

Kalenda are magazine în Târgu Mureș, Turda, Suceava și Cluj Napoca.

Principalii chiriași ai complexului Tudor Center, cu o suprafață de aproape 8.300 de metri pătrați, sunt Penny Market, Pepco, Kava Store, JYSK și Kalenda. Odată cu preluarea spațiului de către Kalenda, parcul de retail ajunge la un grad de ocupare de 100%.

Portico Investments România are 21 de proprietăți în România, iar portofoliul este administrat de către Activ Property Services din 2008.

„Administrăm proprietățile Portico de peste 8 ani, iar luna aceasta am reînnoit contractul de property management pentru următorii 3 ani. Proprietatea din Târgu Mureș este localizată în cel mai mare cartier din oraș, complexul Tudor Center acoperind nevoile de consum variate ale numeroaselor locuințe din proximitatea centrului comercial” spune Silviu Ionici (foto),  Head of Property & Asset Management al Activ Property Services.


FOTO: Kalenda

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.