O parte din hotelurile de 2 și 3 stele din sudul litoralului, pline până la jumătatea lunii august

Gabriel Bucur 02/08/2017 | 13:00 Ştiri
O parte din hotelurile de 2 și 3 stele din sudul litoralului, pline până la jumătatea lunii august

Toate camerele de hotel din unitățile amplasate în stațiunile Saturn, Venus, Eforie Sud și Eforie Nord sunt rezervate complet până la 15 august, anunță agenția de turism Transilvania Hotels & Travel.

Este vorba de hotelurile incluse în portofoliul Societății de Investiții Financiare (SIF) Transilvania, de care aparține agenția de turism. Transilvania Hotels & Travel este tour-operatorul român care operează peste 20.000 de locuri de cazare în destinații de pe litoralul Mării Negre, Băile Felix, Covasna, Tușnad, Buziaș, Predeal, precum și în orașele Brașov și Ploiești.

„(…) a existat o cerere substanțială venită din partea românilor, îndreptată cu precădere către hoteluri de două și trei stele, poziționate în sudul litoralului, în perioada imediat următoare acestea fiind «fully booked»”, a declarat Marius Zamfir, directorul general al Transilvania Hotels & Travel.

Sfârșitul de sezon anunță la fel de mult interes din partea turiștilor autohtoni pentru litoral: „cererile din partea românilor pentru pachete în hoteluri de două și trei stele sunt în creștere și pe capătul acesta de sezon și în contextul in care, din data de 21 august, scad tarifele”, a mai precizat Marius Zamfir.

În actualul sezon estival, în hotelurile din sudul litoralului, valoarea minimă pentru un pachet de șapte nopți este de 630 de lei la un hotel de două stele și de 3850 de lei la patru stele, cazare și  pensiune completă.

Din luna octombrie, Transilvania Hotels & Travel lansează campania de rezervare a pachetelor pentru sezonul estival 2018.

 


FOTO: litoralulromanesc.ro

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.