O companie de software își extinde birourile din Brașov și mai aduce 100 de angajați

Andreea Neferu 07/12/2016 | 16:36 Ştiri
O companie de software își extinde birourile din Brașov și mai aduce 100 de angajați

Compania de software și inginerie în domeniul farmaceutic, chimic și alimentar Waters România va mai angaja o sută de oameni la Brașov, urmând să își extindă suprafața de birouri pe care o ocupă în cadrul parcului de afaceri Coresi Business Park până la 3.500 de metri pătrați.

Waters România, companie care are în prezent 150 de angajați, va ocupa respectiva suprafață într-o clădire de birouri aparținând celei de-a doua faze a proiectului Coresi Business Park. Clădirea, cu o suprafață totală de 8.500 de meri pătrați, va fi finalizată în al doilea trimestru al anului viitor.

„Brașov este unul dintre orașele cu cea mai dinamică evoluție economică în ultimii 5 ani, atât în sectorul industrial, cât și în cel al serviciilor. Am pariat pe o dezvoltare pe termen lung în Brașov”, a spus Gheorghe Neagu, general manager al Waters România.

Coresi Business Park, parc de birouri dezvoltat de Ascenta Management pe terenul fostei platforme industriale Tractorul, are în prezent peste 30.000 de metri pătrați de birouri, urmând să ajungă la 100.000 de metri pătrați în următorii ani. Printre chiriașii spațiilor de birouri din Coresi Business Park se numără IBM, Raiffeisen, Tata Technologies și CGS.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.