O agenție de turism oferă reduceri de până la 60% la vacanțele din 2021

Andrei Dumitru 19/11/2020 | 13:40 Ştiri
O agenție de turism oferă reduceri de până la 60% la vacanțele din 2021

Turoperatorul Cocktail Holidays a lansat oferta de chartere primăvară / vară 2021 către destinațiile sale consacrate – Egipt, Grecia, Turcia și Spania, reducerile Early booking ajungând până la 60% la cazare. De asemenea, având în vedere actualul context de pe piața turistică, turoperatorul le oferă turiștilor săi, până pe 24 noiembrie, în cadrul campaniei Black Month, posibilitatea de a-și rezerva vacanța dorită cu doar 25 de euro avans și garantează returnarea banilor în caz de anulare a zborurilor charter. Totodată, a negociat tarife și timp de livrare preferențiale pentru testele COVID necesare pentru călătorii în anumite destinații.

Turiștii care doresc să își facă planuri de călătorie pentru 2021, după ce anul acesta a fost unul mai mult decât atipic, au acum la dispoziție ofertele Early Booking pentru charterele de primăvară și vară. Cocktail Holidays va opera zboruri, la fel ca și în ceilalți ani, către destinațiile sale consacrate. În primăvară, vor fi operate charterele clasice către Sharm El Sheikh și Hurghada – Egipt – și cele de Paște către insulele grecești Creta și Rodos.

În perioada Early Booking, un sejur de 7 nopți în Hurghada și Sharm El Sheikh costă începând de la 423 de euro / persoană pentru pachete complete cu avionul, sejururi de 7 nopți. Pentru ofertele de Paște, tarifele pornesc de la 399 euro/persoană pentru pachete cu zbor charter Tarom direct, cazare 5 nopți cu mic dejun, transferuri aeroport- hotel-aeroport, asistență turistică în limba romană, asigurare completă storno și medicală cu protecție Covid19 (Cocktail Travel Protection) și transferul intern din diverse orașe către aeroportul Otopeni.

În vara anului 2021 vor fi chartere către toate destinațiile clasice operate de Cocktail Holidays: Grecia, Turcia si Spania. În perioada de Early booking, tarifele pentru un sejur de 7 nopți în Grecia încep de la 382 de euro /persoană, iar în Turcia de la 356 de euro / persoană. Ambele tarife sunt pentru pachete cu avionul cu toate taxele incluse, și produsul de asigurare complet cu protecție Covid19.

Anul aceasta a fost plin de provocări din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu Covid19. Comportamentul turiștilor s-a modificat și el, sunt mult mai precauți, pun mai multe întrebări despre asigurări și cât de sigure sunt destinațiile. Pentru a veni în sprijinul lor, avem condiții plată foarte bune pentru rezervările Early booking de până 60% la cazare. Se pot înscrie cu o taxă de rezervare de doar 25 euro/adult și 10 euro/copil. Iar dacă pandemia va impune anularea zborurilor, oferim garanția restituirii integrale a sumei achitate. Vom avea și două premiere în vara anului 2021: zboruri charter către Araxos, în Grecia și Dalaman, în Turcia. A doua destinație a fost aleasă deoarece se poate ajunge mai ușor în stațiunile Marmaris, Fethyie și Oludeniz. Venim în întâmpinarea turiștilor noștri cu această noutate deoarece, chiar și în contextul acestei pandemii, am avut un număr mare de cereri pentru destinațiile din Turcia, unde turiștii nu sunt obligați să prezinte un test PCR negativ. Zborul către Araxos, situat în zona de nord a Peloponezului, l-am ales deoarece se poate ajunge foarte ușor către două lanțuri de hoteluri de 5*, cu all inclusive, foarte apreciate de către turiștii români ”, explică Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Cele mai căutate destinații

În ceea ce privește charterele iernii, turiștii români manifestă în continuare un interes ridicat față de destinațiile clasice din Egipt si Turcia. Prețul unui pachet de Revelion, cu toate taxele incluse, de 6 nopți la un hotel de 5*, all inclusive, în Alanya pornește de la 529 de euro/persoană.

Au început rezervările pe Egipt pentru chartele de iarnă, semn că românii își doresc în continuare să călătorească. Turiștii care aleg ca destinație Egiptul sunt, totuși, o categorie aparte, care revin an de an și cunosc foarte bine condițiile de siguranță și confort oferite de aceste locații. Am observat un interes crescut al turiștilor pentru Hurghada, in această toamnă, destinație unde testul Covid 19 a fost obligatoriu, așadar ne așteptăm ca ambele zboruri de sărbători către Sharm el Sheikh și Hurghada să fie pline. Oricum, toate pachetele noastre cu avionul includ asigurarea Cocktail Travel Protection, cel mai complex produs de asigurare medicală și storno cu protecție Covid 19 inclusă”, mai spune Dan Goicea.

Pentru a veni în sprijinul turiștilor care doresc să se bucure totuși de o vacanță în această perioadă, turoperatorul Cocktail Holidays a încheiat un parteneriat special cu Centrul medical de diagnostic și tratament Lotus-Med, din București, pentru efectuarea testului RT-PCR SARS Cov2 în regim rapid și cu costuri mai avantajoase.

Introducerea prezentării, la destinație, a unui rezultat negativ a testului RT – PCR SARS Cov2 a complicat un pic lucrurile pentru mulți turiști care își doreau să plece într-o vacanță. Și aici vorbim despre timpii lungi de așteptare a rezultatelor, plus costurile testului care pentru familiile cu mai mulți membri devin destul de prohibitive. Ca o măsură de sprijin a celor care doresc să călătorească alături de noi în această perioadă, am dezvoltat un parteneriat cu Centrul medical de diagnostic și tratament Lotus-Med, din București, prin care toți turiștii care achiziționează pachete sejur în destinații ce necesită testul RT – PCR SARS Cov2 vor plăti un tarif special de 250 lei/persoană pentru test, iar rezultatul îl primesc în maximum 24 de ore de la momentul recoltării. Considerăm că acesta este unul dintre cele mai avantajoase tarife de pe piață și ne bucurăm să putem sprijini turistii noștri și cu astfel de condiții”, spune Dan Goicea.