Noul TV Smart Samsung 4K reinventează modul în care ne uităm la televizor

NewMoney 06/08/2020 | 14:59 Fapt Divers
Noul TV Smart Samsung 4K reinventează modul în care ne uităm la televizor

Samsung a anunțat lansarea unei game cu totul noi de televizoare 4K, radical diferite, denumită „Terrace” (Terasă). Iar aceste noi modele schimbă modul în care ne uităm la televizor.

Terrace ste primul televizor Samsung QLED 4K destinat utilizării în aer liber și este însoțit de o bară de sunet. Terrace este un televizor Samsung Smart, care este special conceput pentru a aduce experiența de divertisment din interior în exterior. Noul model The Terrace a fost lansat în SUA și Canada. În perioada următoare vor urma lansări în Germania, Australia, Noua Zeelandă și alte regiuni până la sfârșitul acestui an. Special pentru companii, un model profesional The Terrace va fi lansat în această vară.

Samsung The Terrace, televiziune în aer liber

Disponibil în modele de 55 inch (139,7 centimetri), 65 și 75 inch (190,5 centimetri), Terrace se potrivește perfect cu orice spațiu în aer liber, oferă tehnologia de afișare QLED 4K și caracteristici Smart TV. A fost proiectat ținând cont și de condițiile vremii din exterior, cu un rating IP55. Ecranul televizorului Terrace are rezistență la intemperii împotriva apei și prafului și poate fi montat ușor în aer liber, pe terase sau alte spații exterioare într-o varietate de setări.

„Astăzi, noi obiceiuri și tendințe de stil de viață evoluează mai repede ca niciodată. Consumatorii folosesc ecrane pentru a lucra de acasă, exersează folosind platforma online, rămân în legătură cu cei dragi și se angajează în multe alte activități. Televizoarele ar trebui să evolueze în conformitate cu aceste schimbări ale stilului de viață”. A spus Jonghee Han, președintele Visual Display Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung, citat de ilovesamsung.ro.

„Odată cu introducerea The Terrace, suntem încântați să transcedem experiența din camera de zi conectată în aer liber, oferind proiecte de inginerie și experiențe de conținut pe care doar Samsung le poate realiza”, a mai spus Han.

Imaginie ultra strălucitoare

The terrace oferă un afișaj clar pentru a crește vizibilitatea în funcție de condițiile exterioare. Oferă un nivel de luminozitate de 2.000 nit. Astfel utilizatorii vor putea să se bucure de cel mai bun conținut chiar și în lumina zilei. Ecranul QLED 4K este perfect pentru fanii sportului, cu o rată mare de mișcare, oferă o calitate a imaginii clară, reală, ideală pentru conținut intensiv în mișcare. De asemenea, afișajul are tehnologie anti-reflexie și imagine adaptivă care optimizează conținutul prin analizarea împrejurimilor sale pentru a minimiza strălucirea nedorită.

Mai mult, Terrace a fost certificată în ceea ce privește rezistența la apă și praf cu IP55. Cu această certificare televizorul poate fi amplasat fără probleme în diverse medii. Noul televizor este mai robust, din materiale mai rezistente diferențelor de temperatură, are o durabilitate mai mare, oferind în același timp un design subțire și elegant la doar 59,8 mm.