Noriel a deschis primul MegaStore din Suceava în Iulius Mall

Cristina Dobreanu 04/04/2017 | 15:04 Ştiri
Noriel a deschis primul MegaStore din Suceava în Iulius Mall

Brandul de jucării și jocuri Noriel a inaugurat recent, la Suceava, primul MegaStore, noul concept de magazin al brandului autohton de jucării și jocuri.

Noua unitate este situată la parterul Iulius Mall, unde ocupă  o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați.

Pe lângă varietatea de jucării și jocuri, noul concept MegaStore implementat de retailerul românesc propune și articole de îmbrăcăminte și produse și accesorii de puericultură.

Pe lângă Iulius Mall Suceava, brandul Noriel este prezent în rețeaua companiei Iulius și în ansamblul Palas Iași, Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj. În total Noriel are o rețea de peste 45 de magazine, deschise în 27 de orașe din țară.

Citiți și: Cât a plătit Enterprise Investors pentru magazinele de jucării Noriel

Compania Noriel, fondată de familia Constantinescu în 1995. Anul trecut compania a intrat în portofoliul Enterprise Investors, una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrală și de Est. Vânzătorii au fost familia Constantinescu și Balkan Accession Fund, un fond de private equity administrat de Axxess Capital. Valoarea tranzacției a fost de 24 de milioane de euro.

Potrivit acordului, Enterprise Investors a furnizat capital de creștere de două milioane de euro pentru sprijinirea dezvoltării rețelei, iar planurile includ, printre altele, dublarea numărului de magazine.

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.