Nordis Mamaia, vânzări record în valoare de peste 5 milioane de euro

Andrei Dumitru 17/07/2020 | 14:09 Ştiri
Nordis Mamaia, vânzări record în valoare de peste 5 milioane de euro

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, anunță vânzări record în ultima săptămâna pentru ansamblul mixt Nordis Mamaia , format din camere de hotel și apartamente rezidențiale. Astfel, doi investitori au achiziționat aici camere de hotel, dar și apartamente rezidențiale în valoare totală de peste 5 milioane de euro. Achizițiile reprezintă două etaje complete ale ansamblului.

Achiziția celor doi investitori însumează un grad de ocupare de peste 20% din totalul unui corp al ansamblului Nordis Mamaia. La finalizare, ansamblul va avea 4 clădiri de 11 etaje, două dintre acestea fiind destinate zonei hoteliere, iar două zonei rezidențiale. În prezent, prețul pentru un apartament în zona rezidențială pornește de la 71.000 euro, iar o cameră de hotel de la 71.500 euro. Prima categorie cuprinde apartamentele de vacanță și cele permanente, în care viitorii locatari se vor bucura în fiecare zi de toate facilitățile complexului. A doua categorie vizează procesul investițional, și anume achiziționarea unei camere de hotel care are un randament garantat de 7% pe an.

Cele două etaje din ansamblul Nordis Mamaia, în valoare de peste 5 milioane de euro, au fost vândute în luna iulie către doi investitori și reprezintă un record pentru o perioadă atât de scurtă de timp. Pentru noi, acest lucru arată că facem lucrurile bine și că produsul pe care l-am adus pe piața din România este unul inovator, apreciat de clienți. Suntem încântați de numărul mare de persoane interesate de proiectul Nordis Mamaia, ca dovadă vindem foarte bine zona rezidențială în acest moment și pentru că unitățile se vând foarte repede, colegii mei din departamentul de vânzări lucrează neîntrerupt. Aceștia au programate zilnic zeci de întâlniri cu potențiali investitori și de fiecare dată reușesc să găsească cele mai bune soluții pentru fiecare, în funcție de nevoile și preferințele clienților. Perioada de vară este una plină pentru noi și ne concentrăm toată atenția către vânzări, construcție și design interior, tocmai de aceea ne așteptăm în continuare la rezultate excepționale”, a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner – Nordis Group.

Pentru întregul proiect, procesul de vânzare s-a realizat etapizat și a început cu hotelul, care are în prezent o rată de vânzare de peste 90% și a continuat cu zona rezidențială, vândută în proporție de 40%. Pentru zona rezidențială, cele mai multe dintre cereri s-au axat pe apartamente spațioase cu două sau trei camere.

Nordis Mamia se laudă cu cel mai mare SPA de pe litoralul românesc de 3.200 mp, nouă restaurante și cafenele, 10.000 de metri pătrați de plajă proprie și galerie comercială

Construcția ansamblului se realizează treptat, astfel că în prezent este finalizat primul corp și a intrat în faza în care se lucrează la finisare și amenajare. Pentru corpul al doilea de hotel, a fost finalizată fundația, iar structura este ridicată până la etajul cinci. Recent au fost începute lucrările și pentru corpul al treilea. Ansamblul are ca termen de finalizare 2021.

Nordis Mamaia se află în portofoliul Nordis Group, dezvoltator imobiliar de lux, cu o experiență de 12 ani pe piața locală, preponderent în zona de nord a Capitalei.

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management.