Nordis investește în două proiecte rezidențiale din segmentul middle class

Gabriel Bucur 12/07/2017 | 13:26 Ştiri
Nordis investește în două proiecte rezidențiale din segmentul middle class

Compania imobiliară Nordis, cu activitate în segmentul rezidențial premium, și-a anunțat intrarea ca dezvoltator și în segmentul middle class, cu două proiecte noi: Nordis Residence -Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home.

Cele două proiecte sunt de tip boutique, au număr redus de apartamente de două și trei camere și facilități de top, după modelul ansamblurilor premium, cu sistem de supraveghere video, saună, sală de sport, loc de joacă pentru copii. Prețurile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu două camere.

„Până la sfârșitul anului, vom anunța al patrulea proiect Nordis Residence, care va fi însă poziționat pe segmentul premium, așa cum a fost și primul, lansat anul trecut și vândut în totalitate”, a declarat Florin Poștoacă, managerul departamentului de Investiții din cadrul Nordis.

Nordis Residence – Otopeni Garden este un proiect rezidențial situat în apropierea Primăriei Otopeni, lângă limita de nord a Capitalei, la opt minute distanță de Băneasa Shopping City și la 15 minute distanță de zona de birouri Pipera-Floreasca-Aviației. Cele 35 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte două sau trei camere. Ansamblul va avea grădină proprie, loc de joacă, saună și sală de fitness. Ansamblul este construit pe un teren cu o suprafață de 1.800 de metri pătrați

Nordis Residence – Grant Home se construiește în zona Podului Grant, foarte aproape de noul pol de business centru-vest, de birourile care se construiesc masiv în zona Orhideea-Grozăvești. Imobilul este format din 24 de apartamente de două camere, locuri de parcare în garajul subteran, saună si sală de fitness. Aici, prețurile pornesc de la 59.000 euro plus TVA pentru un apartament cu două camere.

Nordis Residence este un brand propriu de ansambluri rezidențiale care aparțin companiei imobiliare Nordis. Primul proiect dezvoltat de Nordis sub acest brand, Nordis Residence – Herăstrău Park, pentru clienți premium, a fost anunțat anul trecut și a fost vândut în proporție de 95%, din stadiul de construcție.

Grupul de firme imobiliare Nordis a fost înființat în 2008, de către consultantul imobiliar Emanuel Poștoacă. În prezent, reunește trei firme specializate: Nordis ­ Administrare, de dezvoltare imobiliară, Nordis Management, de management de proiecte imobiliare și Nordis Premium Properties, de intermediere si investiții imobiliare.

Din 2016 Nordis a intrat si pe segmentul de dezvoltare imobiliara, prin bandul propriu de apartamente Nordis Residence. În 2017, Nordis are în lucru șapte proiecte imobiliare, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Ca agenție imobiliară, Nordis are în portofoliu, la vânzare, închiriere sau în administrare, peste 2.500 de proprietăți premium din zonele de nord ale Bucureștiului din Piața Victoriei și până în Iancu Nicolae: Kiseleff, Aviatorilor, Primăverii, Herăstrău – Șoseaua Nordului, Băneasa și Pipera. Printre companiile care au apelat la serviciile Nordis se numără: Generali, De Silva, Porsche Bank, Lukoil, BCR, Lidl, BauMax, Arabesque, Strabag, Alstom, Philips, Dent Estet, Alitalia, Apa Nova precum și Ambasada Ungariei, Ambasada Coreei, Ambasada Ciprului.

 


FOTO: Nordis

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.