Nordis Group îl numește pe Răzvan Botezatu în poziția de Operations Manager și are în plan consolidarea poziției pe piața locală în 2021

Andrei Dumitru 01/04/2021 | 11:29 Ştiri
Nordis Group îl numește pe Răzvan Botezatu în poziția de Operations Manager și are în plan consolidarea poziției pe piața locală în 2021

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, planifică consolidarea poziției pe piața locală și anunță numirea lui Răzvan Botezatu pe poziția de Operations Manager. Acesta va fi implicat în toate activitățile grupului de creare și livrare de produse și servicii imobiliare și va contribui la expansiunea afacerii.

Ca Operations Manager, Răzvan va fi implicat în toate activitățile Nordis Group și va contribui direct la crearea strategiei operaționale de termen mediu și lung, planificare, control, îmbunătățirea sistemelor și proceselor de management și implementarea unor „best practices” în domeniu. Mai mult, acesta va avea în vedere și creșterea performanței și eficienței diferitelor activități și unități din cadrul grupului Nordis și va contribui la păstrarea unui mod de operare compliant.

„Mă bucur să mă alătur echipei Nordis Group pentru viziunea curajoasă și proiectele ambițioase pe care compania le materializează pe zi ce trece. Îmi doresc să fiu parte din acest business și să contribui la dezvoltarea sa și, în egală măsură, să punem România pe harta destinațiilor de turism și rezidențiale de 5 stele din Europa. Îmi voi folosi experiența de leadership dobândită în diferite domenii de activitate ca să aduc câteva elemente din «lumea corporatistă», care vor contribui la accelerarea expansiunii Nordis Group. Am găsit în echipa Nordis multă energie, ambiție și curaj și mă alătur ei cu o gândire strategică și orientare către procese, consistență, disciplină și sustenabilitate. Desigur, îmi voi folosi abilitățile pentru a contribui la creșterea capabilităților de vânzări, marketing și cele de leadership din cadrul Nordis”, a declarat Răzvan Botezatu, Operations Manager Nordis Group.

Acesta a ocupat, în trecut, poziția de Enterprise Commercial Lead în cadrul Microsoft Romania, Head of Commercial Excellence în cadrul Coca-Cola Hellenic Romania și Director, Services and Strategic Accounts Operations, în cadrul Xerox Central Europe, Israel and Turkey, cu performanțe și rezultate excelente.

Ca Operations Manager în cadrul Nordis Group va mentora managerii juniori și va colabora cu ceilalți manageri din grup, cu partenerii și clienții Nordis, în toate ariile funcționale din organizație, care au impact asupra operațiunilor companiei.

Răzvan Botezatu își propune să aducă în cadrul Nordis Group, o companie cu antreprenoriat românesc, experiența sa de top management, de peste 10 ani, dobândită în companiile multinaționale în care a activat.