Noi restaurante KFC în Oradea și Râmnicu Vâlcea, după o investiție de 750.000 de euro

Gabriel Bucur 07/12/2017 | 17:56 Ştiri
Noi restaurante KFC în Oradea și Râmnicu Vâlcea, după o investiție de 750.000 de euro

Lanțul de restaurante KFC a anunțat inaugurarea a două unități, în Oradea și Râmnicu Vâlcea, după o investiție de 750.000 de euro.

Restaurantul din Oradea, al treilea din oraș, are 170 de metri pătrați și este situat în ERA Shopping Park, iar cel din Râmnicu Vâlcea, al doilea din oraș, are 200 de metri pătrați și este în zona de food-court a mallului Shopping City, de la primul etaj.

Odată cu deschiderea celor două unități, sunt create 80 de locuri de muncă, iar KFC ajunge la o rețea de 68 de restaurante la nivel național.

„Încă de la lansarea primului restaurant KFC în România, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai aproape de consumatori. Iată că planurile noastre se bucură de succes, dovadă fiind cele mai recente inaugurări: al doilea restaurant din Râmnicu Vâlcea şi al treilea din Oradea”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer în cadrul KFC.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. În România, lanţul de restaurante KFC numără 68 de restaurante în Bucureşti şi oraşe precum Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău și două în zona de nord-est a Italiei.

 

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.