NN Asigurări de Viață are un nou Chief Investment Officer

Andrei Dumitru 31/10/2019 | 10:48 Ştiri
NN Asigurări de Viață are un nou Chief Investment Officer

NN Asigurări de Viață anunță numirea lui Mihai Țânțaru în poziția de Chief Investment Officer, mandatul lui fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară.

În acest rol, el va fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea, împreună cu echipa sa, a strategiei de investiții pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN.

Cine este Mihai Țânțaru

Mihai Țânțaru și-a început cariera în domeniul bancar, specializându-se timp de 6 ani în trezorerie și analiză macroeconomică în mai multe instituții bancare.

Din 2014, s-a alăturat echipei NN în poziția de Fixed Income Analyst, ocupându-se timp de doi ani de analiza macroeconomică și de evaluarea piețelor financiare, activităţi necesare pentru implementarea strategiei de investiții în instrumente cu venit fix și pentru gestionarea portofoliului de astfel de instrumente.

Ulterior, în 2016, a fost promovat în poziția de Portfolio Manager Fixed Income în cadrul NN.

Mihai Țânțaru a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, precum și un master în Finanțe și Bănci – DOFIN, din cadrul aceleiași instituții. Totodată, este certificat ca analist financiar – Chartered Financial Analyst – de către CFA Institute.