Nicuşor Dan: Măsurile propuse azi de Gabriela Firea sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ

NewMoney 14/08/2019 | 12:08 Ştiri
Nicuşor Dan: Măsurile propuse azi de Gabriela Firea sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ

Deputatul independent Nicuşor Dan susţine că măsurile propuse azi de primarul general, Gabriela Firea, sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ atât asupra traficului cât şi asupra poluării din Bucureşti.

„După 3 ani, Firea descoperă că Bucureştiul este poluat şi supraaglomerat. Măsurile propuse azi sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ atât asupra traficului cât şi asupra poluării”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

El susţine că adevăratele măsuri pentru reducerea traficului şi a poluării sunt: şoseaua de centură, parcările „Park and Ride”, o strategie de management a locurilor de parcare pentru tot oraşul, un adevărat sistem de management al traficului, benzi unice pentru transportul în comun.

„Din păcate, pe niciuna din aceste componente esenţiale ale programului electoral al Gabrielei Firea nu s-a făcut niciun progres notabil”, încheie deputatul.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală numai după achitarea unei viniete. De asemenea, toate autovehiculele sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor mai putea să circule în centrul Capitalei, iar cele Euro 3 vor trebui să achite o taxă.


FOTO: Mediafax

Sursa: News.ro