Ştiri

New Kopel Car Import câștigă o licitație la Constanța pentru un parc de 20 de autobuze electrice și 25 de stații de încărcare

New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a câștigat licitația de livrare a 20 de autobuze electrice BYD, de 12 metri, cu podea joasă, a 20 de stații de reîncarcare lentă și a 5 stații de încărcare rapidă, în Constanța. Contractul, cu o durată de 24 de luni de la semnare, face parte din proiectul „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri șes, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, cod SMIS 12773.

Este cea de-a doua licitație câștigată de New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, după cea din Buzău unde se vor livra 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Autobuzele electrice, fabricate de BYD

Predarea noii flote eBus fără emisii, în Constanța, este programată pentru începutul anului 2022. Majoritatea vehiculelor vor fi construite la unitatea de producție dedicată BYD din Komárom, Ungaria.

În 2018, New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru România. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

Autobuzele electrice BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în intreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda sau Israel. Modelele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, până la autobuze articulate de 18 metri. Cu peste 220.000 de angajați, BYD este un pionier în evoluția către un ecosistem cu emisii zero și se bucură de o  experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor, fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de tip fier-fosfor.

Andrei Dumitru

Recent Posts

Peste 300 de tone de peşte şi produse din peşte au fost verificate de ANPC, iar la 71 de tone au fost găsite nereguli

Peste 300 de tone de peşte şi produse din peşte au fost verificate de comisarii…

12 minute ago

Grupul Mol a înregistrat un profit de 382 de milioane de dolari, în scădere cu 29%

Grupul Mol a înregistrat în primul trimestru un profit înainte de impozitare de 382 milioane…

32 de minute ago

Freshful by eMAG: peste 123.000 de ouă și 4.600 de cozonaci și pască au fost comandate anul acesta de Paște

Pregătirile pentru Paște au fost făcute online, iar Freshful by eMAG, primul hypermarket 100% online,…

58 de minute ago

„Străzi deschise – Promenadă urbană”: Strada Pajurei din Sectorul 1 va fi deschisă pietonilor în weekendul 11-12 mai

Strada Pajurei, între strada Presei şi strada Făurei, va fi liberă de maşini şi deschisă…

2 ore ago

Saint-Gobain România și OMV Petrom semnează un acord pentru furnizarea de energie verde

OMV Petrom, cel mai mare producător integrat de energie din sud-estul Europei și Saint-Gobain România,…

2 ore ago

Cristian Bădescu, Inatech: Piața de ambalaje cunoaște o intensificare a cererii, însă consumul general continuă să fie temperat

Piața de ambalaje a cunoscut un proces de revigorare în primul trimestru din an, urmând…

2 ore ago

Acest website folosește cookies